Βασιλειάδης: Επιλέγουν και παίρνουν οι ομάδες, δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός

Super League 1 22 Ιουλίου 2018, 11:07

Δηλώσεις στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα" παραχώρησε ο Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας ξανά για το θέμα της αναδιάρθρωσης και την πρόταση που έχει καταθέσει στις ομάδες. Κατά τα λεγόμενα του, αυτές «επιλέγουν και παίρνουν, δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ουσιαστικά, ο υφυπουργός αθλητισμού ρωτήθηκε ακριβώς γι’ αυτό το πράγμα , αν με την πρότασή του, που είναι συγκεκριμένη, θέτει εκβιαστικό δίλημμα στις ομάδες έτσι ώστε να την αποδεχτούν.

«Αυτά είναι αστειότητες και εξηγούμαι: δεν είναι υποχρεωμένες οι ομάδες να δεχτούν την πρότασή μας. Μας ζήτησαν να βοηθήσουμε κι εμείς τους κάναμε μια πρόταση με την οποία εκτιμάμε ότι θα γίνει και πάλι το προϊόν του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εμπορικό και ισχυρό, ώστε μετά την πενταετία να καταφέρει να αυτοσυντηρείται χωρίς να χρειάζεται τη με κάθε τρόπο συνδρομή της Πολιτείας», τόνισε ο κ. Βασιλειάδης συνεχίζοντας ως εξής: «Αν τώρα οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου εκτιμούν ότι δεν είναι καλή η πρότασή μας, τότε ειλικρινά τους ευχόμαστε αυτό που έχουν στο μυαλό τους να είναι το σωστό και να έχουν καλή τύχη στις πρωτοβουλίες που θα πάρουν. Επιλέγουν και παίρνουν, δεν υπάρχει επομένως κανένας εκβιασμός. Υπάρχει μια ρεαλιστική πρόταση, η οποία ούτε επιβάλλεται ούτε μεταβάλλεται».

Από κει και πέρα, ρωτήθηκε και για το αν είναι υπουργός… ποδοσφαίρου και είπε τα εξή: «Το να χαρακτηριστούμε υπουργείο ποδοσφαίρου απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα. Προφανώς και μας ενδιαφέρει ο επαγγελματικός αθλητισμός, επιζητώντας να τεθούν θεσμοί και κανόνες και να δημιουργηθούν βιομηχανίες θεάματος με αντίκτυπο και στην οικονομία. Την ίδια στιγμή όμως κάνουμε συνεχείς παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς της αθλητικής ζωής της χώρας. Συγκρουόμαστε με κατεστημένα και νοοτροπίες δεκαετιών. Λύνουμε προβλήματα χρόνια και προσπαθούμε να ξαναβάλουμε το αθλητικό μοντέλο σε ρυθμούς κανονικότητας».

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad