Βασιλάκης: Οφ σάιντ στην αρχή του 1-0, δεν υπάρχει πέναλτι!

Πλατανιάς | 15 Ιανουαρίου 2018, 17:27

Αδικημένος για ένα ακόμα παιχνίδι μπορεί να αισθάνεται ο Πλατανιάς. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον Περικλή Βασιλάκη στην "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως αποδεικνύει το βίντεο του αγώνα στη φάση του 1-0 που κερδίζει το πέναλτι η Ξάνθη, υπάρχει οφ σάιντ στο ξεκίνημά της, άρα εκ των προτέρων θα έπρεπε η φάση να μην έχει κυλήσει και επί της ουσίας να σταματήσει το παιχνίδι.

Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα όσα είπε ο Περικλής Βασιλάκης στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι το πέναλτι που κερδίζει ο Κίκε από τον Ντικαμονά δεν υπάρχει και πως κακώς υποδείχτηκε από τον διαιτητή Μάνταλο. «Τη φάση την έχω δει 4 και 5 φορές και δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Εδώ ο διαιτητής κάνει λάθος και για μένα δεν θα ‘πρεπε να έχει υποδεχθεί πέναλτι. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλάκης.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Βασιλάκη υπάρχει φάουλ υπέρ του Πλατανιά που δεν υποδεικνύεται στην τελευταία φάση του αγώνα, η οποία τελειώνει με το σουτ του Γκρζέλτσακ που περνάει άουτ. Το φάουλ θα ήταν πάνω στη γραμμή της περιοχής της Ξάνθης.

Να σημειωθεί ότι α’ βοηθός σε αυτό το ματς ήταν ο Δημητριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. 

 

Estrella