Βασίλης Ράλλης: Δύσκολο το έργο μας με Έσπερο, θα δώσουμε ότι μπορούμε

Μπάσκετ 5 Οκτωβρίου 2019, 17:31

Με την προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής με την Κρητική ομάδα να φιλοξενείται την Κυριακή (06/10, 16:00) στην Καλλιθέα από τον Έσπερο.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε τακτική με τον Λιανό ατομικό λόγω ενοχλήσεων (χάνει και την πρεμιέρα). Λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς ο προπονητής του ΟΦΗ, Βασίλης Ράλλης και ο μπασκετμπολίστας της Κρητικής ομάδας, Αλέξανδρος Πετράκης, μίλησαν για την πρεμιέρα.

Βασίλης Ράλλης: «Για όλες τις ομάδες, η πρεμιέρα είναι δύσκολη. Δεν νομίζω πως κάποια ομάδα αυτή την στιγμή είναι έτοιμη 100%. Παίζουμε με μία ομάδα, η οποία θεωρείται στα φαβορί για την άνοδο, ισχυρές προσωπικότητες στις μεταγραφές της και με φυσικό ηγέτη τον προπονητή της, με πολύ ταλέντο στην προπονητική.

Είναι μια δυνατή και δεμένη ομάδα. Σίγουρα το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι μπορούμε. Δυστυχώς δεν θα έχουμε την παρουσία του Λιανού, η οποία θα μας κοστίσει, ειδικά σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού.

Έτσι, όμως είναι οι ομάδες και ο αθλητισμός και εμείς θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις μέσα στο παιχνίδι για το καλύτερο.»

Αλέξανδρος Πετράκης: «Σίγουρα είναι μια δύσκολη πρεμιέρα με μια πολύ καλή ομάδα. Η απουσία του Λιανού είναι σημαντική για εμάς, αλλά πιστεύω θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, είμαστε έτοιμοι και διαβασμένοι για το παιχνίδι και θα τα πάμε καλά.

Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, κάναμε ένα μεγάλο ταξίδι στη Ταϊλάνδη, όπου μας πήγε λίγο πίσω στην προετοιμασία αλλά μας έδωσε παιχνίδια. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι για το πρωτάθλημα.»

zgas

Rabona ad