Βαζάκας: Εύχομαι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό να πάει στην Α’ Εθνική

Χανιά | 14 Ιανουαρίου 2018, 20:29

Με πολύ καλά λόγια για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό μίλησε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργος Βαζάκας. Μεταξύ άλλων ευχήθηκε στη χανιώτικη ομάδα να μπορέσει να ανέβει κάποια στιγμή στη Σούπερ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικού για τη φιλοξενία. Έχει εξαίρετους ανθρώπους στη διοίκηση, που άλλαξε το επίπεδο της ομάδας των Χανίων σα λειτουργία και σαν όψη και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι, γιατί τα Χανιά έχουν δυναμική και κόσμο πολύ και αγαπάνε το ποδόσφαιρο και εύχομαι κάποια στιγμή να χαρούν και να δουν την ομάδα στην Α’ Εθνική», είναι τα, χαρακτηριστικά, λόγια από τον έμπειρο προπονητή της Αναγέννησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία έχω θυμό, γιατί το παιχνίδι κρίθηκε από μία κακή επιλογή, κακή σκέψη του επόπτη και από την άλλη έχω την παρουσία της δικής μου ομάδας που ήταν καταπληκτική. Όπως είδε όλος ο κόσμος των Χανίων η ομάδα που “επικράτησε” μέσα στο γήπεδο ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, είχε καλή κατοχή μπάλας, είχαμε επιλογές, κάναμε πολλές τελικές και τελικά φεύγουμε πικραμένοι. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχω πολύ θυμό με τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι. Σήμερα έγινε “κλοπή”. Είναι άδικο τελείως το αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα, πρέπει να προχωρήσουμε γιατί το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Αιγινιακό, το οποίο είναι τελικός και πρέπει να το κερδίσουμε για να κάνουμε το επόμενο βήμα για τη σωτηρία. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικού για τη φιλοξενία. Έχει εξαίρετους ανθρώπους στη διοίκηση, που άλλαξε το επίπεδο της ομάδας των Χανίων σα λειτουργία και σαν όψη και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι, γιατί τα Χανιά έχουν δυναμική και κόσμο πολύ και αγαπάνε το ποδόσφαιρο και εύχομαι κάποια στιγμή να χαρούν και να δουν την ομάδα στην Α’ Εθνική».

Για το πώς “είδε” τον ΑΟΧ-Κισσαμικό: «Τον γνωρίζουμε, παίξαμε και φιλικό. Είναι μια ομάδα, που όπως κι εμείς, “ψάχνεται” για τη σωτηρία. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι εμείς, οπότε δεν μπορώ να πω παραπάνω. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα, με ενθουσιασμό, αλλά πάλι θα επανέλθω στο παιχνίδι, που ήταν άδικο για εμάς, ήμασταν πολύ καλοί εμείς».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν σκόραρε για να “ζητάει” κάτι παραπάνω από το ματς: «Αυτό είπα για τους παίκτες μου. Ότι πέρα από τη μια λανθασμένη υπόδειξη που καθόρισε το παιχνίδι έχουμε κι εμείς το πρόβλημα ότι κάναμε τόσες τελικές και δεν σκοράραμε. Άρα είναι ένα θέμα και για εμάς αυτό, είναι αλήθεια».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards