Βαζάκας: Είπα στους παίκτες ότι μπορούμε να το γυρίσουμε

Χανιά | 25 Απριλίου 2018, 21:20

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, όπου η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε σημαντικές ευκαιρίες, έδωσε θάρρος στον Γιώργο Βαζάκα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, για να πει στους παίκτες του  ότι μπορούν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος προπονητής της Αναγέννησης έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή Λάμπρου, χαρακτηρίζοντας πολύ καλή τη διαιτησία του, τη στιγμή που από πλευράς ΑΟΧ/Κισσαμικού υπάρχουν πολλά παράπονα για τις τελευταίες φάσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πρώτα για την παρουσία τους κι ύστερα για την ανατροπή, γιατί παίζαμε με μία ομάδα, που είναι η 4η του πρωταθλήματος, που δύσκολα δέχεται γκολ εκτός έδρας αν δείτε τα στατιστικά. Εμείς της βάλαμε τρία και θα μπορούσαμε να κάνουμε και τη μεγάλη ανατροπή στο τέλος. Σε ένα κακό γήπεδο, δύο πολύ καλές ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, με πολλά γκολ και σε αυτό συντέλεσε και η πολύ καλή διαιτησία σήμερα του κ. Λάμπρου και των εποπτών. Ήταν πάρα πολύ καλή η διαιτησία και τους δίνω συγχαρητήρια.

Όσον αφορά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε το 0-3. Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, δεν θα πω ότι ήταν τυχερός αλλά αποτελεσματικός, αφού σε τρεις ευκαιρίες έβαλε τρία γκολ. Το ένα αυτογκόλ, τα άλλα ήταν πολύ ωραία γκολ. Εμείς είχαμε 4 τελικές, αλλά γκολ δεν πετύχαμε.

Αυτό μου έδωσε θάρρος και είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο ότι μπορούμε να το γυρίσουμε, δύσκολο μεν, αλλά όχι ακατόρθωτο, αρκεί να πετύχουμε γκολ. Δεν το λέω τώρα, το είχα πει μέσα στ’ αποδυτήρια. Τελικά οι παίκτες μου αντέδρασαν όπως έπρεπε να αντιδράσουν, πέτυχαν τα γκολ και πήραν έναν βαθμό που είναι πολύ ουσιαστικός για τη συνέχεια.

Θέλω να πω κάτι και για τον κόσμο. Ξέρουν πώς στήθηκε αυτή η ομάδα και τι προβλήματα περνάει. Περιμένω από τον κόσμο να στηρίζει αυτή την ομάδα, όχι στο 3-3, όταν είναι 0-3. Αυτή η ομάδα ανήκει σε όλη την Καρδίτσα και πρέπει να μάθουν, ο κόσμος, ότι αν θέλουν να γίνει η Αναγέννηση Καρδίτσας μεγάλη πάλι πρέπει να στηριχθεί από όλες τις πλευρές και είναι ενωμένοι.

Λέω ένα μεγάλο “μπράβο” στους παίκτες και τους δίνω συγχαρητήρια γιατί έδειξαν ότι έχουν και τα κότσια και τη δυνατότητα να παίξουν και την επόμενη χρονιά σ’ αυτή την κατηγορία».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

 

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards