Βέρα: Υπομονή και καρδιά

Super League 1 3 Μαρτίου 2019, 20:03

Ο Χάιμε Βέρα στη συνέντευξη τύπου του ματς με την Λάρισα τόνισε ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά οι παίκτες πρέπει να δείξουν υπομονή και καρδιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Χιλιανός προπονητής του Ομίλου ξεκαθάρισε ότι το συγκρότημα του θα έχει και άλλες ευκαιρίες για ν’ αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση, ενώ πρόσθεσε πως ο ΟΦΗ έκανε καλή δουλειά στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά δήλωσε: «Σήμερα ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Eίχαμε την μπάλα για 70-80 λεπτά παίζοντας στο μισό γήπεδο, όμως δεν είχαμε τις ευκαιρίες για να τον κερδίσουμε. Πρέπει να δουλεύουμε καλά σαν ομάδα. Εγώ ήρθα στον ΟΦΗ για να προσπαθήσουμε. Δεν βάλαμε το γκολ και αυτό είναι το πιο σπουδαίο.

Δουλεύουμε, έχουμε επτά αγώνες ακόμα, το λέμε κάθε εβδομάδα. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα και πρέπει μαζί με τους παίκτες να το σκεφτόμαστε ότι έχουμε ακόμα τις ευκαιρίες μας. Μπορεί να έπαιξε ρόλο και η πίεση για όσα συνέβησαν με τη Λαμία.

Τα παιδιά πίσω έκαναν καλή δουλειά, ο τερματοφύλακάς μας δεν ακούμπησε σήμερα την μπάλα. Γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι έτσι, όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θέλουμε υπομονή στο μυαλό και την καρδιά».

Mikel Chania Delivery
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania