Βέρα: Κρίμα για εμάς

Super League 1 10 Μαρτίου 2019, 21:08

Ο Χάιμε Βέρα ήταν πικραμένος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς, όπως τόνισε, ο ΟΦΗ παίζει καλά, αλλά δεν μπορεί να σκοράρει και να πάρει νίκες.

planakis

Ο Χιλιανός τεχνικός του Ομίλου υποστήριξε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως το συγκρότημα του πρέπει να κερδίσει τον Λεβαδειακό, στο παιχνίδι που έρχεται, για ν’ ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία.  

Αναλυτικά δήλωσε: «Νομίζω ότι σήμερα παίξαμε καλή μπάλα, είχαμε ευκαιρίες και πάλι δεν βάλαμε γκολ. Αν δεν βάζεις γκολ δεν κερδίζεις, είμαστε ευχαριστημένοι από τους παίκτες γιατί παίξαμε με σχέδιο, είχαμε ευκαιρίες και την μπάλα στα πόδια μας σε όλο το ματς. Κρίμα για εμάς γιατί δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ.

Είναι δύσκολα τα πράγματα όταν δεν κερδίζεις ματς σαν αυτό που έπρεπε να το πάρουμε. Είναι κρίμα που δεν βάλαμε γκολ, έχουμε ακόμη έξι ματς. Θα δούμε, θα παίξουμε με τον Λεβαδειακό και πρέπει να τον κερδίσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε, να πάμε πιο μπροστά, να ανεβαίνουμε στην βαθμολογία και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Νομίζω ότι ο ΟΦΗ παίζει μπάλα, έχει ευκαιρίες αλλά δεν βάζουμε γκολ».

karta antonis garden
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania