Βέρα: Δεν έχουμε πετύχει τίποτα

Super League 1 17 Μαρτίου 2019, 19:34

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες και ο Χάιμε Βέρα ήταν χαρούμενος, όμως ξεκαθάρισε πως το συγκρότημα του δεν έχει πετύχει ακόμη τίποτα και πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Χιλιανός τεχνικός του Ομίλου δήλωσε μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ότι το σύνολο του έπαιξε όπως ακριβώς θέλει, ενώ πρόσθεσε ότι με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις θα έρθουν και άλλα γκολ.

Αναλυτικά υποστήριξε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί η ομάδα μας έπαιξε έτσι όπως θέλουμε εμείς. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πρεσάραμε ψηλά και κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό. Μένουν πέντε παιχνίδια ακόμα, δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα. Πιστεύω ότι ο κόσμος του ΟΦΗ έμεινε ευχαριστημένος γιατί θέλει να βλέπει την ομάδα να παίζει αυτό το ποδόσφαιρο.

Μπορεί να κερδίζεις ή να χάνεις, όμως όταν παίζεις με τέτοιο πάθος σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο, ο κόσμος φεύγει ευχαριστημένος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να πάμε έτσι μέχρι τέλους. Εμείς κάνουμε προπόνηση για να παίζουμε έτσι, τα παιδιά πρέπει να πιστεύουν σε αυτά που μπορούν να κάνουν. Με την δουλειά που κάνουμε θα έρθουν και άλλα γκολ».

karta antonis garden
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania