Βέλιτς: Τώρα ξεκουραζόμαστε

Γ' Εθνική 10 Δεκεμβρίου 2019, 18:47

Του... χρόνου θα ξαναπαίξει στο πρωτάθλημα η Επισκοπή, κάτι που δεν είναι πολύ ευχάριστο για τον τεχνικό της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Γιάσμινκο Βέλιτς.

Την προσεχή, 14η, αγωνιστική η Επισκοπή έχει ρεπό. Την 15η θα υποδεχθεί τον Πόρο. Μόνο που η 15η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 5 Ιανουαρίου του νέου έτους (μετά την 14η το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω εορτών). Κάτι που σημαίνει ότι η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα δώσει μόλις ένα παιχνίδι στο υπόλοιπο του 2019, αυτό του κυπέλλου με τον Ρεθυμνιακό.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα (ένα ματς κυπέλλου – κανένα πρωταθλήματος σε σχεδόν ένα μήνα) δεν ικανοποιεί τον Γιάσμινκο Βέλιτς που ψάχνει να βρει τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαχείρισης της κατάστασης. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο τεχνικός Επισκοπής μετά το εκτός έδρας ματς με τον ΑΟΑΝ:

«Τώρα εμείς ξεκουραζόμαστε από το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα ματς κυπέλλου στις 18 Δεκεμβρίου (με τον Ρεθυμνιακό) κι έπειτα επιστρέφουμε στις 5 Ιανουαρίου κάτι που δεν είναι πολύ ευχάριστο για μας όμως, θα κοιτάξουμε να το διαχειριστούμε και να το αντιμετωπίσουμε με τον σωστό τρόπο.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad