Βέλιτς: Να είμαστε κυρίαρχοι στο ματς

Γ' Εθνική 15 Οκτωβρίου 2019, 17:42

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Επισκοπή και ο Γιάσμινκο Βέλιτς μιλά για την εικόνα της ομάδας του στο ματς με τον ΑΟΑΝ και για τις προσδοκίες που έχει από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Ρεθυμνιώτικης ομάδας μετά το νικηφόρο 1-0 επί του ΑΟΑΝ την περασμένη Κυριακή:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια μα κυρίως για τη νίκη που πέτυχαν. Μπορεί να επισημαίνει ο Ανδρέας που είναι φίλος μου ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.

Εγώ δεν θα πω αυτό αλλά σίγουρα είμαστε η μοναδική, αν όχι από τις λίγες ομάδες στην κατηγορία, που προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, να είμαστε κυρίαρχοι στο ματς, να δημιουργούμε φάσεις με τη φιλοσοφία μας να είναι, να βάλουμε περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο.

Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με καλή οργάνωση που μας δημιούργησε περισσότερες δυσκολίες από κάθε άλλη, όχι υπό την έννοια ευκαιριών όμως, στο να μπορέσουμε να κάνουμε φάσεις στην εστία της.

Στο α’ ημίχρονο είχαμε την πρωτοβουλία και την κατοχή αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαστε απειλητικοί. Έκλειναν καλά τους χώρους.

Δεν είχαμε τόσο καλή κίνηση και έτσι, η μόνη επιλογή ήταν να παίζουμε από τα άκρα.

Στο β’ ημίχρονο είχαμε περισσότερο έλεγχο ενδεχομένως και λόγω της κούρασης του αντιπάλου. Νομίζω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι σ’ αυτό.

Εκμεταλλευτήκαμε αυτό το γεγονός και ενδεχομένως τους σπρώξαμε λίγο προς τα πίσω. Επιμείναμε και λίγο ανορθόδοξα αλλά ευτυχήσαμε στο τέλος να βάλουμε το γκολ.

Δεν έχω κάποιο παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Ένα εγκώμιο που μπορώ να αποδώσω σ΄ αυτούς είναι ότι παίζουν για να σκοράρουν και να μην κινδυνεύουν πίσω.

Στο τελευταίο 5λεπτο από τη στιγμή που σκοράραμε, δείξαμε μια νευρικότητα. Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ηρεμία και να διαχειριζόμαστε πια και τον χρόνο. Για τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε εμείς, αυτό το τρίποντο είναι ψυχολογικό αβαντάζ.

Κάθε νίκη δίνει τέτοια στοιχεία όπως σταθερότητα, αέρα και επιβραβεύει τη δουλειά των ποδοσφαιριστών για να κυνηγούν τη νίκη με μεγαλύτερο ζήλο και διάθεση.

Αυτό το τρίποντο είναι σημαντικό γιατί σ’ αυτή τη διαδικασία μπορέσαμε να κερδίσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές όπως τον Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη. Ο Βαγγέλης είναι ένα κερδισμένος ποδοσφαιριστής για μας.

Εύχομαι στον ΑΟΑΝ και στον Ανδρέα τα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν πολλές ζημιές. Είναι καλός προπονητής και έχει μια καλή ομάδα.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad