Βέλιτς: Μηδενική χαλάρωση με Ρεθυμνιακό

Γ' Εθνική 4 Οκτωβρίου 2019, 19:37

Δηλώσεις για το επερχόμενο τοπικό ντέρμπι με τον Ρεθυμνιακό παραχώρησε ο Γιάσμινκο Βέλιτς. Ο τεχνικός της Επισκοπής καλεί τους παίκτες του να είναι σε εγρήγορση σε όλη τη διάρκεια του ματς και να μην χαλαρώσουν ούτε λεπτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Βόσνιο τεχνικό είναι οι εξής:

«Πιστεύω ότι και στο προηγούμενο ματς του Σούπερ Καπ με τον Ρεθυμνιακό, η εικόνα ήταν μαγική κι από εκεί και πέρα, τα πέναλτι είναι πάντα λοταρία. Τότε, το 0-0 δεν αντικατόπτριζε την πραγματική εικόνα του ματς. Και στο α’ ημίχρονο με τον Πανακρωτηριακό η εικόνα του ματς ήταν μαγική. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα κάναμε όλα σωστά ως Επισκοπή. Ιδίως απέναντι στο Ακρωτήρι από ένα σημείο κι έπειτα, διευκολύναμε τον αντίπαλο. Όταν το κάνεις αυτό, αλλάζει και η ψυχολογία του αντιπάλου και τρέχεις και δεν προλαβαίνεις με αποτέλεσμα να μην μπορείς στο τέλος να βρεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε στο ματς με τον Ρεθυμνιακό είναι, να είμαστε συνεπείς, συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι στις υποχρεώσεις στο πλάνο και στον ρόλο που αγωνίζεται ο καθένας. Θα πρέπει να υπάρχει δίψα, κίνητρο και διάθεση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτά είναι τα βασικά με τα οποία πρέπει να οπλιστούμε όλοι μας.

Από πλευράς παραγωγής ποδοσφαίρου είμαστε καλά, είμαστε επικίνδυνοι ιδίως στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου. Εκεί δείχνουμε πόσο καλά μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν πρέπει όμως να διευκολύνουμε σε κανένα σημείο του αγώνα τον αντίπαλο. Αντιθέτως θα πρέπει να βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση. Αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι τα παιχνίδια είναι ανταγωνιστικά. Εμείς δεν έχουμε παρά να βρισκόμαστε -ξαναλέω- σε εγρήγορση, να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται και με μηδενική χαλάρωση».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad