Βέλιτς: Δεν αποδεσμεύσαμε κανέναν ποδοσφαιριστή

Γ' Εθνική 19 Δεκεμβρίου 2019, 17:49

Με νίκη ολοκλήρωσε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά η Επισκοπή. Το λυκόφως του 2019 τη βρίσκει στην κορυφή του πρωταθλήματος (8ος όμιλος Γ' Εθνικής), κάτοχο του Super Cup Ρεθύμνου και στην επόμενη (ουσιαστικά) φάση του κυπέλλου ΕΠΣΡ.

Την εμπιστοσύνη του στο έμψυχο δυναμικό εξέφρασε ο τεχνικός της Επισκοπής, Γιάσμινκο Βέλιτς, ο οποίος τόνισε ότι η Ρεθυμνιώτικη ομάδα δεν αποδέσμευσε παίκτη και οι όποιες αποχωρήσεις αφορούν την επιθυμία των παικτών:

«Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και τους στηρίζουμε. Δεν αποδεσμεύσαμε κανέναν ποδοσφαιριστή, αντιθέτως 1-2 που έχουν φύγει έγινε οικειοθελώς. Το συγκεκριμένο ματς δεν προσφέρεται για κάποια συμπεράσματα τέτοιου είδους απλώς, το ευχάριστο είναι ότι παρ’ ότι από τις 8 Δεκεμβρίου δεν είχαμε αγωνιστική παρουσία και παρ’ ότι πλησιάζουν οι γιορτές, οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν την απαραίτητη σοβαρότητα με στόχο φυσικά να φτάσουμε στη νίκη που ήταν και το ζητούμενο.»

Όσον αφορά το παιχνίδι του κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ρεθυμνιακό στη Σοχώρα τόνισε:

«Δώσαμε έναν σημαντικό αγώνα που στην πορεία του, δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο Ελλάδας. Είχαμε παράλληλα τη δυνατότητα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές και μάλιστα να μπορούμε να δείξουμε την εμπιστοσύνη από μέρους μας προς εκείνους.

Θα πρέπει να επισημάνω ότι ήταν ένα ματς που δεν ήρθε στην κατάλληλη στιγμή υπό την έννοια του ρυθμού και της απόλυτης συγκέντρωσης καθώς ακολουθούν οι γιορτινές μέρες. Σίγουρα αυτό ισχύει και για την ομάδα του Ρεθυμνιακού -βέβαια για διαφορετικούς λόγους- όπου δεν ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ.

Παρ’ όλα αυτά, έγινε ένα καλό, καθαρό παιγνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τύχη και δεν δεθήκαμε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και ζητήσαμε από τους ποδοσφαιριστές να κάνουν κάποια απλά πράγματα κι έτσι ήρθαν και τα γκολ μας.

Προς στο τέλος, είχαμε τύχη από τα δύο δοκάρια του Ρεθυμνιακού. Η νίκη μας είναι δίκαιη αλλά σίγουρα και ο Ρεθυμνιακός θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ. Να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο καλές γιορτές και στον Ρεθυμνιακό καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad