Αυτοσκοπός η νίκη με Κέρκυρα

Πλατανιάς | 8 Δεκεμβρίου 2019, 11:39

Με στόχο να αφήσει πίσω τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει στις 3 το μεσημέρι την Κέρκυρα στο γήπεδο Περιβολίων. Η νίκη θεωρείται αυτοσκοπός.

Παρά τις απουσίες που υπάρχουν και μάλιστα δύο παικτών στη μεσαία γραμμή, των Καραγκούνη και Λεωνιδόπουλου, καθώς και του Ρουσσάκη, ο Γιάννης Τάτσης έχοντας μείνει πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες που αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα στην Τρίπολη ελπίζει ότι αυτοί που θα χρησιμοποιήσει ξανά θα τον βγάλουν ασπροπρόσωπο και θα έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από καιρό.

Η Κέρκυρα έχει δείξει ότι έχει πολλά προβλήματα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορεί ν’ αποδειχθεί επικίνδυνη για τον Πλατανιά ο οποίος θα πρέπει να πιάσει τα παλιά, καλά του στάνταρ απόδοσης για να φτάσει στο αποτέλεσμα που χρειάζεται και ν’ αφήσει οριστικά πίσω τα αποτελέσματα που έχουν προηγηθεί. Ούτως ή άλλως, η εμφάνιση στην Τρίπολη ήταν πάρα πολύ καλή και μένει ουσιαστικά να υπάρξει συνέχεια.

Τον αγώνα έχει οριστεί να διευθύνει ο Μαχαίρας (Αθηνών), βοηθοί θα είναι οι Δασκαλάκης και Μαυραντωνάκης από την ΕΠΣ Ηρακλείου και 4ος διαιτητής ο Κατοίκος (Αθηνών).

Estrella
Auto KCS

Rabona ad