Αυτή τη φορά ήταν “κανονικός”!

Πλατανιάς | 9 Δεκεμβρίου 2019, 10:08

Την ελπίδα ότι έχει αφήσει πίσω το σερί των ηττών και την αγωνιστική "κοιλιά" που φάνηκε να περνά, έχει ο Πλατανιάς μετά το εντυπωσιακό 4-0 σε βάρος της Κέρκυρας.

Ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πλατανιάς θύμισε τον… κανονικό Πλατανιά, “πνίγοντας” την Κέρκυρα, που μπορεί να παρουσιάστηκε αδύναμη και από ένα σημείο και μετά να παραδόθηκε άνευ όρων, από την άλλη ήταν σίγουρα πολύ καλή η εμφάνιση που είχαν οι γηπεδούχοι σ’ αυτό το διάστημα του αγώνα.

Καθοριστικό σημείο ήταν η στιγμή που σημειώθηκε το πρώτο γκολ, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για τον Πλατανιά, ένα πρώτο μέρος όπου γενικότερα ο Πλατανιάς έδειξε να ψάχνεται, όντας φανερά επηρεασμένος από το γεγονός ότι είχαν προηγηθεί οι τρεις ήττες.

Από ‘κει και πέρα ο Τάτσης όπως αναμενόταν, έδωσε και πάλι χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες, αφήνοντας καταρχήν στον πάγκο τον Νίλι ο οποίος μπήκε αλλαγή στα τελευταία λεπτά ενώ στην βασική εντεκάδα ξεκίνησε ο Πουρζιτίδης. Επίσης ανάμεσα στις αλλαγές του ήταν ο Σμυρλάκης, αλλά και ο Κωστίκος με τον τελευταίο μάλιστα να σημειώνει ένα εντυπωσιακό γκολ, πέφτωντας στη συνέχεια… όλοι πάνω του για να τον συγχαρούν, μεταξύ άλλων και οι συμπαίκτες του που ήταν στον πάγκο.

Μένει να φανεί αν ο Πλατανιάς μπορεί να έχει μια ανάλογη συνέχεια, ακολουθώντας την επόμενη αγωνιστική η έξοδος στην Αρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις αυτή την αγωνιστική χάρη στο μεγάλο “διπλό” που έφερε μέσα στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad