Αυτά είναι τα ποσά που παίρνει από την ΕΡΤ η κάθε ΠΑΕ

Super League 1 7 Αυγούστου 2018, 22:24

Γίνονται γνωστά τα ποσά που θα μοιραστούν οι επτά ΠΑΕ από την ΕΡΤ μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Τα περισσότερα χρήματα θα λάβει ο Παναθηναϊκός, ήτοι 4.200.000 ευρώ, ενώ ακολουθεί ο Αρης με 2.000.000 ευρώ. Απαραίτητη υποσημείωση ότι οι επτά ΠΑΕ (Απόλλων Σμύρνης, Αρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Λαμία, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός) θα λάβουν τα ίδια ακριβώς χρήματα και τη σεζόν 2019/20, ακόμα και αν είναι στη Σούπερ Λιγκ 2!

Αναλυτικά η λίστα με τα ποσά είναι η εξής:

• Παναθηναϊκός: 4.200.000 ευρώ
• Αρης: 2.000.000 ευρώ
• Ατρόμητος: 1.900.000 ευρώ
• Ξάνθη: 1.650.000 ευρώ
• Παναιτωλικός: 1.650.000 ευρώ
• Απόλλων Σμύρνης: 1.450.000 ευρώ
• Λαμία: 1.450.000 ευρώ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ “ΕΠΤΑ”

Εν τω μεταξύ, οι επτά ΠΑΕ με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, ευχαριστούν τον Γ. Βασιλειάδη, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Η συμφωνία αυτή καθιστά δυνατή την έναρξη του πρωταθλήματος και θωρακίζει την ισονομία και τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “επτά” είναι η εξής:

«Οι εκπρόσωποι των επτά ΠΑΕ που συμμετείχαν σήμερα σε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως βρέθηκε λύση στο πρόβλημα των ομάδων που είχαν βρεθεί τηλεοπτικά άστεγες μετά τα προβλήματα που δημιούργησε η διάλυση της κεντρικής διαχείρισης. Η κρατική τηλεόραση θα μεταδίδει τους αγώνες κατόπιν συμφωνίας η οποία επιτεύχθηκε και η οποία προβλέπει κλειστό διετές συμβόλαιο.

Η συμφωνία αυτή καθιστά δυνατή την έναρξη του πρωταθλήματος και θωρακίζει την ισονομία και τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η έναρξη του πρωταθλήματος επιφέρει σημαντικά έσοδα στο ελληνικό δημόσιο καθώς μέσω της συμμετοχής των ομάδων στα κουπόνια των στοιχηματικών εταιρειών το κράτος εισπράττει σημαντικούς φόρους.

Αυτό το έσοδο στο ελληνικό δημόσιο δεν θα προέκυπτε εάν δεν υπήρχε η έναρξη του πρωταθλήματος. Οι επτά ομάδες εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στον κ. Βασιλειάδη για την επιτυχημένη λύση που έδωσε καθώς επίσης και στην τηλεόραση της ΕΡΤ, της οποίας η αρωγή είναι σημαντική στις δύσκολες εποχές που διέρχεται το ποδόσφαιρο.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΠΑΕ ΑΡΗΣ
ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ
ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad