Αυτά “είδε” ο Κάμπος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι

Πλατανιάς | 20 Σεπτεμβρίου 2018, 21:16

Το παιχνίδι με τον Αρη Αβάτου μπορεί να ανήκει οριστικά στο παρελθόν αλλά στον Πλατανιά με πιο καθαρό πλέον μυαλό προσπαθούν ν' αναλύσουν τα αίτια της εμφάνισης που επέφερε το αρνητικό αποτέλεσμα και μοιραία τον αποκλεισμό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει τι πιστεύει ο ίδιος ο Πάουλο Κάμπος, που άλλωστε δεν μίλησε μετά το παιχνίδι ή τουλάχιστον δεν βγήκαν στο προσκήνιο δηλώσεις του για το πώς κύλησε το ματς. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένος απ’ όλα όσα συνέβησαν σε αυτό το παιχνίδι. Ειδικότερα, η άποψή του είναι ότι ο Πλατανιάς δεν ήταν καθόλου καλός στο α’ ημίχρονο, δίνοντας δικαιώματα στον αντίπαλό του, όπου άλλωστε σκόραρε κιόλας. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Κάμπος, η ομάδα του βελτιώθηκε αισθητά στο β’ μέρος. «Πιέσαμε πολύ και πετύχαμε το γκολ, ενώ είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για να φτάσουμε σε ένα δεύτερο τέρμα. Και στην παράταση που ακολούθησε είχαμε καλή απόδοση, αφού ήμασταν εμείς που πρεσάραμε για να μην πάμε στα πέναλτι», τονίζει ο τεχνικός του Πλατανιά, που από εκεί και πέρα πιστεύει ότι όταν ένα ματς πάει στα πέναλτι, η τύχη παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο.

Ο Κάμπος αιτιολογεί ωστόσο το αρνητικό αποτέλεσμα, το οποίο χαρακτηρίζει σαν έκπληξη -που πράγματι είναι- στο γεγονός ότι η ομάδα ήταν φανερά ανέτοιμη κι αυτό όχι τόσο απαραίτητα λόγω αγωνιστικής προετοιμασίας, αλλά γιατί πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ομάδα που “φωνάζει” ότι θέλει χρόνο. Ολα στον Πλατανιά είναι στην κυριολεξία καινούργια, αφού εκτός από παίκτες, έχει αλλάξει το τεχνικό τιμ, το σταφ γενικότερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς και σε όλο το φάσμα της ΠΑΕ.

Για όλους αυτούς τους λόγους, δίνεται “εξήγηση” για ό,τι συνέβη στην Ξάνθη, σε ένα ματς που ο Πλατανιάς έμελλε να μείνει εκτός Κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν που ξεκίνησε.

Estrella