Αυλαία για το 2019 με δύο χάλκινα μετάλλια για τους Κρήτες

Πολεμικές Τέχνες | 16 Δεκεμβρίου 2019, 13:28

Δύο χάλκινα μετάλλια κατάφεραν να κερδίσουν οι Κρήτες στο πλαίσιο του 12ου αγωνιστικού φεστιβάλ kim e Liu το οποίο διεξήχθη στο ΣΕΦ. Αυτοί που τα κατάφεραν, ήταν οι Αντώνης Φραγκιουδάκης και Ανδρέας Γυπαράκης.

Οι Κρήτες συμμετείχαν την πρώτη μέρα των αγώνων -στην οποία αγωνίζονταν οι παμπαίδες-παγκορασίδες- με 6 αθλητές, κατακτώντας τα δύο μετάλλια και μια 5η θέση, την οποία κατέλαβε ο Μανώλης Παπαδάκης ύστερα από τρεις αγώνες. Επίσης, τρεις πολύ δυνατούς αγώνες έδωσε και ο Αντώνης Φραγκιουδάκης.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα άλλα παιδιά, ο Χρήστος Κοσμίδης αποκλείστηκε στο δεύτερο αγώνα, ενώ οι Φώτης Καφέτσης και Θέμης Μαραθάκης δεν κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο του πρώτου αγώνα.

Kimeliou SEF Dekemvrios

Kimeliou SEF Dekemvrios2

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής των Κρητών, Νίκος Κανταράς, τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια και μόνο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, διότι εκτός του ότι αγωνίστηκαν καλά, προσπαθούσαν και “αγωνίζονταν” καιρό τώρα με το να είναι συνεπείς στις προπονήσεις τους, να προσέχουν την διατροφή τους και να προσαρμόζουν το καθημερινό τους πρόγραμμα για τις ανάγκες των προπονήσεων. Αγώνας είναι όλη αυτή η διαδικασία, ενώ η μέρα του αγώνα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Θα πρέπει να βλέπουμε σφαιρικά λοιπόν όλη την προσπάθεια. Είμαστε ακόμη στα πρώτα αγωνιστικά μας βήματα και είμαι αρκετά αισιόδοξος, διότι είναι πειθαρχημένα παιδιά τα οποία δουλεύουν. Το σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε χωρίς τραυματισμούς και γεμάτοι εμπειρίες».

Το φεστιβάλ διοργάνωσε η Ε.ΤΑ.Ν.Ε. το τριήμερο από 13 μέχρι 15 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή 1700 αθλητών από 145 σωματεία.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Κρήτες, «ευχαριστεί την ANEK LINES & BLUESTAR FERRIES για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων και που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας».

Kimeliou SEF Dekemvrios3

Rabona ad