Αυγενάκης: Η Κρήτη οδηγός για όσα θέλουμε να εφαρμόσουμε σε όλη τη χώρα

Γενικά Θέματα 15 Ιουλίου 2019, 14:37

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, είχε τη Δευτέρα (15/07) ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. 

Οι δυο τους συζήτησαν θέματα που αφορούν στην υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων και δράσεων στο Νησί και όπως αναφέρει και η επίσημη ενημέρωση της ΓΓΑ συμφώνησαν ότι ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί σε προγράμματα άθλησης για όλους, με στόχο την ευζωία και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Δεσμεύτηκαν, επίσης, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ ώστε να υπάρξει σύντομα και νέα επαφή τους, κατά την οποία θα αναλυθεί διεξοδικότερα ο τρόπος συνεργασίας τους, αποκρυσταλλώνοντας και δρομολογώντας τις απαραίτητες δράσεις, για την ενίσχυση του αθλητισμού στην Κρήτη.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Λ. Αυγενάκης δήλωσε τα εξής: «Η Κρήτη αποτελεί προτεραιότητα και τον οδηγό για όσα θέλουμε να εφαρμόσουμε σ’ ολόκληρη τη χώρα. Μέσω των κοινών δράσεων με την Περιφέρεια, στοχεύουμε στη διαμόρφωση μιας νέας κουλτούρας, ώστε να γίνει συνείδηση ότι ο αθλητισμός αποτελεί βασικό κοινωνικό αγαθό. Δίνουμε έμφαση στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες και εργαζόμαστε προκειμένου να γίνει προσιτός και εύκολα προσβάσιμος σε όλους».

 

karta antonis garden