Ασταμάτητος ο Ηρακλής, πέρασε και από το Κολυμπάρι με εξαιρετικό Πατελάκη

Ροδωπού Ηρακλής Νεροκούρου | 20 Ιανουαρίου 2018, 20:20

Ασταμάτητος δείχνει ο Ηρακλής Νεροκούρου που κατάφερε να φτάσει σε ακόμα ένα "τρίποντο", το έβδομο συνεχόμενο (χωρίς το άνευ αγώνος της προηγούμενης αγωνιστικής), κερδίζοντας αυτή την αγωνιστική στο Κολυμπάρι με 3-1 τα Ροδωπού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μόλις πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Πατελάκης πέτυχε το 0-1 για τον Ηρακλή Νεροκούρου, κάτι που είχε κάνει και πριν αρκετό καιρό στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ασπίδα, όταν σκόραρε μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, για να γίνει το 0-2 με τον ίδιο παίκτη στο 6ο λεπτό.

Τα Ροδωπού μείωσαν στο 15′ σε 1-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μέμα, που δόθηκε σε χέρι αμυντικού, ενώ ο σκόρερ τους αποβλήθηκε λίγο αργότερα στο 20′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό το παιχνίδι γύρισε από αποβολή, καθώς την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και πριν δύο αγωνιστικές απέναντι στον Απόλλωνα, όταν και τότε ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων της ομάδας του στην ήττα με 7-2.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ηρακλή και πρώτος του σκόρερ του φέτος Πατελάκης έκλεισε το σκορ από το 40′, σημειώνοντας και… γνήσιο χατ τρικ σε ένα ημίχρονο (3-1).

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Σταυρουλάκης (75′ Βασίλιεφ), Καλογεράκης, Τόμα, Ρουστέμι, Στυλιανουδάκης (80′ Βασιλάκης), Τσαβαρής, Α. Παπαδημητρίου, Παπαδάκης, Πάτα, Μέμα

Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Μερόλλι, Καράκης (70′ Κακάρας), Καραδάκης, Λ. Αγγελάκης (46′ Αυγέρος), Μανουσάκης, Αγγέλου, Τσιριβάκος, Νταγκουνάκης, Πατελάκης (60′ Τ. Αγγελάκης), Γιαννακούρος (60′ Μπούτος)

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden