Ασταμάτητος ο Εργοτέλης

Football League 17 Νοεμβρίου 2018, 18:19

Ο Εργοτέλης ήταν εξαιρετικός, νίκησε 3-0 τα Τρίκαλα και έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου ήταν πολύ ανώτερη από τους Θεσσαλούς και με τους τρεις βαθμούς που πήρε, διατηρήθηκε στην κορυφή της γενικής κατάταξης. Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν από το ξεκίνημα του ματς τον ρυθμό τους και είχαν δυο καλές στιγμές, στο 6’ με τον Έφορντ και στο 11’ με τον Ιατρούδη. Στο 37’, ωστόσο, ο Τσέλιος πήρε τον πέναλτι από τον Συριόπουλο και ο Κοζορώνης σημείωσε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι νικητές ήταν ακόμη καλύτεροι και έφτασαν στην επίτευξη δύο ακόμη τερμάτων. Στο 53’ ο Μπουτσάκης σημείωσε το 2-0 και στο 77’ ο Ιατρούδης διαμόρφωσε το 3-0. Στο 57’ ο Μπουτσάκης είχε προσπάθεια στο δοκάρι.

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)
Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών) – Πριόνας (Ευβοίας)
4ος διαιτητής: Κολυτάς (Λασιθίου)
Κάρτες: Τσιάρας (5’), Μπρους (27’), Γκότοβος (60’), Μπουρσέλης (78’)

Εργοτέλης: (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Οικονόμου (78’ Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Κοζορώνης, Μπουτσάκης (76’ Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Σταθόπουλος (58’ Μπουρσέλης).

Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Συριόπουλος, Γκότοβος, Τσιάρας, Γκουγκούδης (54’ Κάπος), Γιουκαρής (54’ Σταματάκος), Σιμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Βανκεβάι (60’ Νιάρος).

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad