“Ασταμάτητη” η Υρτακίνα, νίκησε και τον Κουμπέ

Υρτακίνα Α.Ο. Κουμπές | 13 Ιανουαρίου 2018, 21:13

"Ασταμάτητη" η Υρτακίνα, νίκησε με 5-1 και τον Κουμπέ στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς και συνέχισε έτσι με το απόλυτο των 9 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια στη Γ' Κατηγορία Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Κουμπές προηγήθηκε στο 20′ με 1-0 με σκόρερ τον 14χρονο Καλμπαζίδη, με την Υρτακίνα να ισοφαρίζει στο 40′ σε 1-1 με πέναλτι του Βούρα, που κέρδισε ο Αλ. Καστρινάκης.

Στο 50′ έγινε το 1-2 με τον Αλ. Καστρινάκη, που έχασε και πέναλτι στο 60′, το οποίο απέκρουσε ο νεοεισελθών Μελεκίδης, καθώς στην φάση εκείνη αποβλήθηκε ο βασικός τερματοφύλακας Μακρυγιαννάκης.

Στο 65′ ο Λιονάκης έκανε το 1-3 στο ντεμπούτο του με την Υρτακίνα ενώ από ισάριθμες μπαλιές του Ορφανουδάκη, ο Καρανάκης σκόραρε στο 75′ και στο 80′, για το τελικό 1-5, συνδυάζοντας την επιστροφή του στην ομάδα της Καντάνου με δύο γκολ.

ΑΟ Κουμπές (Φραγκίσκος Ροκάκης): Μακρυγιαννάκης, Σαρρής (60′ Μελεκίδης), Ι. Ροκάκης, Παντελάκης, Σκυβαλάκης (80′ Ζέσι), Ιατρού, Τότι, Δ. Καραγκασίδης, Κ. Ροκάκης, Καλμπαζίδης (55′ Μπομπολάκης)

Υρτακίνα (Κυριάκος Γρηγοράκης): Κοτρωνάκης, Λιτσαρδάκης (70′ Μ. Κοκολάκης), Τσιόλας, Γκεγάϊ, Βακάκης, Βούρας, Θεοδωρακόπουλος, Κουκουλάς (46′ Λιονάκης), Αλ. Καστρινάκης (75′ Ορφανουδάκης), Σολανάκης (60′ Τριφύλλης), Καρανάκης

Estrella

Papantonakis Cards