Αρχίζει ν’ αλλάζει όψη ο ΟΑΧ (pics)

Τένις | 8 Αυγούστου 2018, 13:50

Προχωρούν οι εργασίες στα γήπεδα τένις στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων. Τσιμεντοσανίδες έχουν καλύψει τα τοιχία του Εθνικού Σταδίου Χανίων, ενώ στη βόρεια πλευρά ξηλώθηκαν τα παλιά, σκουριασμένα κάγκελα που περιφράσσουν τις εγκαταστάσεις.

Η σχετική ενημέρωση από τον Ο.Α. Χανίων είναι η εξής:

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα ανακαίνισης στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων. Ηδη, οι πρώτες σημαντικές αλλαγές που θα βελτιώσουν το κομμάτι της αισθητικής είναι ευδιάκριτες.

Συγκεκριμένα, περιμετρικά των γηπέδων τένις έχουν πραγματοποιηθεί κατασκευές που θα καλύψουν με τσιμεντοσανίδες τις ατέλειες που παρουσιάζουν από τη φθορά οι τοίχοι του Εθνικού Σταδίου.

IMG 9206

IMG 9205

IMG 9204

Αυτές οι τσιμεντοσανίδες θα βαφτούν μέσα στις επόμενες ημέρες, προσδίδοντας μία ιδιαίτερη αισθητική, ενώ παράλληλα θα αναδείξουν τα γήπεδα όπου αθλούνται τα παιδιά.

Παράλληλα, μια ακόμα σημαντική εργασία που ξεκίνησε αφορά το ξήλωμα των παλαιών, σκουριασμένων κάγκελων που περιφράσσουν βόρεια τις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ. Προσεχώς και σε αυτό το σημείο, η μεταμόρφωση θα είναι σημαντική και δεν θα θυμίζει σε τίποτα το πώς ήταν μέχρι πρότινος η εικόνα.

IMG 9203

IMG 9202

IMG 9201

Οπως έχει προγραμματιστεί, οι εργασίες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με σκοπό από το Σεπτέμβριο πλέον, τα γήπεδα του τένις να είναι σε μία εντελώς νέα κατάσταση, προσφέροντας χαρά στους αθλητές -μικρούς και μεγάλους- που θ’ αγωνίζονται.

 

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad