Αρναούτης: Πρέπει να κερδίσουμε την Ιεράπετρα

Football League | 7 Οκτωβρίου 2019, 18:43

«Η νίκη είναι σημαντική αλλά για να έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία θα πρέπει να κερδίσουμε την Ιεράπετρα» δηλώνει ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Αρναούτης.

Τον Ιωνικό, στη Νίκαια, αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή ο ΟΦΙ για την 3η αγωνιστική της Football League. Οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες στο πρωτάθλημα έχοντας από τέσσερις βαθμούς (μία νίκη και μία ισοπαλία).

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Αρναούτης, δηλώνει πως η ομάδα του πρέπει να νικήσει τον ΟΦΙ για να αποκτήσει αξία η εκτός έδρας επικράτηση επί του Θεσπρωτού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Νικαιώτικης ΠΑΕ:

«Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου που έδειξαν χαρακτήρα και σοβαρότητα με αποτέλεσμα να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο.

Το δεύτερο είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ από όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για τους φίλους της ομάδας οι οποίοι έκαναν το ταξίδι από την Αθήνα για να μας στηρίξουν και πραγματικά ήταν και πάλι συγκλονιστικοί δίνοντας σε όλους μας δύναμη.

Πλέον, βάζουμε αυτή τη νίκη ως ένα κομμάτι στην αλυσίδα που υπάρχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η νίκη είναι σημαντική αλλά για να έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία θα πρέπει να κερδίσουμε την Ιεράπετρα την άλλη εβδομάδα. Και εννοείται πως και σε αυτό το ματς θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο.»

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad