Αραβιάκη: Να ξεκινήσουμε με το δεξί τη χρονιά

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 12 Οκτωβρίου 2019, 19:11

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής αύριο - Κυριακή και η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ υποδέχεται στο Ατσαλένιο την ΑΕΛ (13/10, 13:00). Η Μαρία Αραβιάκη και η Μαίρη Κοκοτσάκη μιλούν για το ματς της 1ης αγωνιστικής και για τις προσδοκίες τους από το φετινό πρωτάθλημα.

Οι δύο αθλήτριες του ΟΦΗ απευθύνουν -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ερασιτέχνη ΟΦΗ- κάλεσμα στον κόσμο, δηλώνουν ότι στόχος της Κρητικής ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία κι εκφράζουν την αισιοδοξία τους για ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα…

Μαρία Αραβιάκη: «H Λάρισα είναι μια σκληρή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη χρονιά και να παλέψουμε για το καλύτερο. Εχουμε κάνει καλή προετοιμασία και πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε μια καλή χρονιά. Στόχος μου είναι και φέτος να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η ομάδα είναι σχεδόν ίδια με πέρσι, με κάποιες επιλεκτικές προσθήκες που έγιναν. Ο στόχος της ομάδας, είναι να παραμείνει στην κατηγορία και πιστεύω ότι μπορεί να το πετύχει. Θέλουμε τον κόσμο της ομάδας, να έρθει να βοηθήσει την προσπάθεια μας και θα προσπαθήσουμε να τον αποζημιώσουμε.»

Μαίρη Κοκοτσάκη: «Κάθε παιχνίδι θα είναι δυνατό στην κατηγορία. Η Λάρισα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί, έχουε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία και θα προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά να τα καταφέρουμε.»

Estrella

Rabona ad