Από τον Πανακρωτηριακό στην ΕΘΚ ο Κελάκης

ΕΘΚ | 7 Οκτωβρίου 2019, 19:45

Με μία σημαντική προσθήκη ενισχύθηκε η Ένωση Θύελλα Καμίνια  με την απόκτηση του Στέφανου Κελάκη από τον Πανακρωτηριακό.

Ο 23χρονος αμυντικός ήταν πέρυσι βασικό στέλεχος του Πανακρωτηριακού, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και καλείται να δώσει μία σημαντική λύση και στην άμυνα της Ένωσης στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Εκτός από τις ομάδες του Ακρωτηρίου, έχει αγωνιστεί και στις ομάδες υποδομής του Πλατανιά παλαιότερα, πριν την επιστροφή του στο Ακρωτήρι τον Ιανουάριο του 2015.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Το ΔΣ της ΜΟΒΙΑΚ/Ένωσης Θύελλας Καμινίων με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέφανο Κελάκη από τον Πανακρωτηριακό στον οποίο δεν μπόρεσε να συνεχίσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο 23χρονος (γενν. 17/04/1996) αμυντικός ενσωματώθηκε ήδη στις προπονήσεις της ομάδας μας και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών στα Καθιανά το Σάββατο για την 5η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας.

Ο Στέφανος ήταν βασικός στέλεχος την περυσινή σεζόν στο δεξί άκρο της άμυνας του Πανακρωτηριακού, πανηγυρίζοντας τον τίτλο την Α’ κατηγορία.

Εχει αναδειχθεί από τα σπλάχνα του συλλόγου, έχοντας ως παρένθεση μονάχα την παρουσία του στις ομάδες υποδομής του Πλατανιά, όπου αγωνίστηκε από το β’ μισό της περιόδου 2012-13 έως και τα μέσα της περιόδου 2014-15, όταν και επέστρεψε ξανά στον Πανακρωτηριακό.

Στέφανε, σε καλωσορίζουμε στην Ένωση και σου ευχόμαστε υγεία και να εκπληρωθούν οι κοινοί μας στόχοι!

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad