Από τον Κιάσσο στον Παντελάκη: 18 χρόνια μετά…

Super League 1 7 Αυγούστου 2018, 22:39

Από τον ένα Χανιώτη στον άλλο… Δεκαοκτώ, σχεδόν, χρόνια μετά ένας νέος Χανιώτης ποδοσφαιριστής, ο Νώντας Παντελάκης αναμένεται να διαδεχθεί έναν άλλο Χανιώτη που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Κιάσσο.

Κοινός παρονομαστής για τους δύο παίκτες ότι πήγαν αμφότεροι σε ηλικία 23 χρονών στον Παναθηναϊκό! Ο Κώστας Κιάσσος -γεννηθείς στις 13/12/1975- μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 1998 στους “πράσινους” και τώρα ο Παντελάκης, 23 χρόνια μετά την γέννησή του (10/2/1995,) ετοιμάζεται να φορέσει τα πράσινα.

Ο Κιάσσος ήταν ο πρώτος Χανιώτης που είχε αυτή τη σπάνια ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η πορεία του στο τριφύλλι είναι γνωστή. Πήγε από τον ΟΦΗ τότε στην Παιανία, παίζοντας για 2,5 χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Συνολικά, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη μέτρησε 71 συμμετοχές ενώ σκόραρε 3 γκολ. Συγκεκριμένα, η αποχώρηση του σπουδαίου Κώστα Κιάσσου από τον Παναθηναϊκό έγινε τα Χριστούγεννα του 2001, επιστέφοντας στον αγαπημένο του ΟΦΗ.

Δεκαοχτώ, σχεδόν χρόνια από τότε λοιπόν, ένας άλλος Χανιώτης ποδοσφαιριστής, ο Νώντας Παντελάκης, κάνει μια μεταγραφή, που αποτελεί όνειρο για τον κάθε Ελληνα επαγγελματία παίκτη, πραγματικότητα, πηγαίνοντας στον Παναθηναϊκό. Η ελπίδα είναι να τα καταφέρει εξίσου καλά όπως ο Κιάσσος και αν όχι, ακόμα καλύτερα…  

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad