Από τη Λαμία στη Λάρισα ο Πίτι

Super League 1 16 Ιουλ 2018, 19:59

Μετά από μία πολύ καλή σεζόν με τη Λαμία στη Super League o Πίτι θα παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά για λογαριασμό της ΑΕΛ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι “βυσσινί” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φρανσίσκο Μεντίνα Λούνα, γνωστότερου ως Πίτι, που με την ομάδα της Φθιώτιδας είχε 30 συμμετοχές και 7 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Φρανσίσκο Μεντίνα Λούνα.

Ο Φρανσίσκο Μεντίνα Λούνα αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου (είναι καθαρό δεκάρι) και έχει μέχρι τώρα ξεχωριστή καριέρα, τόσο στο ισπανικό ποδόσφαιρο, όσο και την σεζόν 2017-18 στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο αγωνίστηκε με την ομάδα της Λαμίας με το υποκοριστικό “Πίτι” και με την οποία είχε 30 συμμετοχές και 7 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στο ισπανικό ποδόσφαιρο υπήρξε για αρκετά χρόνια βασικό στέλεχος των Ράγιο Βαγιεκάνο, Γρανάδα, Σαραγόσα, Χέρκουλες και παρά το ότι αγωνίζεται σαν επιτελικός μέσος έχει πετύχει περισσότερα από 75 γκολ στην καριέρα του.

Σήμερα το βράδυ θα βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΛ, που προπονούνται υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Αντωνίου.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad