Από μία φορά σκόραρε σε κάθε ημίχρονο ο Πανακρωτηριακός

Πανακρωτηριακός Κορωνίς | 20 Ιανουαρίου 2018, 18:59

Με νίκη συνέχισε και στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Πανακρωτηριακός απέναντι στην Κορωνίδα, σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο στα Καθιανά,  με το 2-0 να είναι έτσι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Ακρωτηρίου είχε υπηρεσιακό προπονητή τον Μάκη Γιαννόπουλο σε αυτό το παιχνίδι, με τον Γιώργο Τσομπάνογλου να αναμένεται να αναλάβει μέσα στο επόμενο διάστημα τα ηνία του συλλόγου. Ο Πανακρωτηριακός διατηρείται έτσι ξανα μόνος του στη 2η θέση της βαθμολογίας, μετρώντας πεντήντα βαθμούς, έντεκα πίσω από το ΣΥΝΚΑ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν και να πάνε με προβάδισμα στα αποδυτήρια, με τον Μπαδιεριτάκη να σκοράρει στο ημίωρο του αγώνα, μέσα από την περιοχή και σε φάση διαρκείας στα καρέ της Κορωνίδας.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε λίγα λεπτά πριν τα ενενήντα ο Μπάτζιο που δέχτηκε την πάσα του Μπαδιεριτάκη και τελείωσε τη φάση ιδανικά για το 2-0 του Πανακρωτηριακού.

Πανακρωτηριακός (Μάκης Γιαννόπουλος): Χριστουλάκης, Κελάκης (82′ Μαριανάκης), Μανουσάκης, Παπακαστρήσιος, Αδαμόπουλος (60′ Γαβαλάς), Λιονάκης, Μπάτζιο, Παπαδάκης, Βασιλομιχελάκης (72′ Μπεϊνόγλου), Χαλκιαδάκης, Μπαδιεριτάκης

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Μάστορας, Αργυρίου, Παπαδάκης, Τζανουκάκης, Κλαπάκης, Βροντάκης, Καλλέργης (54′ Νικολόπουλος), Τρούλος (71′ Μαρτσάκης), Ποντικάκης, Τσαποσβίλι (75′ Μπερικάκης), Κοτρωνάκης (39′ Γουνάκης)

 

Estrella