Από ένα ημίχρονο Ν. Μινωταύρου και Άρης Βουκολιών

Νέοι Μινωταύρου Αρης Βουκολιών | 8 Δεκεμβρίου 2019, 14:29

Από ένα ημίχρονο είχαν το πρωί στο γήπεδο των Μουρνιών, Νέοι Μινωταύρου και Άρης Βουκολιών. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο δεύτερο και το 1-1 ήταν έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης Βουκολιών ευτύχησε να χτυπήσει σε καίριο σημείο προς το τέλος του πρώτου μέρους και με δράστη τον Σεϊτανίδη λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωσή του πήρε προβάδισμα στα αποδυτήρια με 0-1.

Γρήγορα ήταν όμως και η απάντηση των “πρασίνων”, οι οποίοι έκαναν το 1-1 στο ξεκίνημα της επανάληψης με σκόρερ τον Μανουσάκη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αν και ακολούθησε πάνω από μισή ώρα, τίποτα δεν άλλαξε στο σκορ για τις δύο ομάδες. Ο Άρης παραμένει πάντα πρώτος με 19 βαθμούς, ενώ οι Νέοι Μινωταύρου ακολουθούν στην 3η θέση με 14.

Διαιτητής: Ούτας Βοηθοί: Μπαντά-Ανεζάκης

Νέοι Μινωταύρου (Γιάννης Πατεράκης): Κασιμάτης, Λιοδάκης (46′ Μπλούφας), Μαρακάκης, Μπικουβαράκης, Σακουάλος, Γιαννούλης (68′ Παπασηφάκης), Ε. Μήτρου, Π. Μήτρου, Μανουσάκης, Καταλαργιανάκης, Κόκκοτας (64′ Νταουντάκης)

Aρης Βουκολιών (Κυριάκος Γρηγοράκης): Καραπατάκης, Πατεράκης, Ουρούκου, Γαλάνης, Γωνιωτάκης, Κουτσικός, Χαρισάκης, Γεωργουσάκης, Τσένι (48′ Νικολαντωνάκης), Δελάκης, Σεϊτανίδης (72′ Τσαβαρής)

Estrella

Rabona ad