Απόφαση για σέντρα 22 – 23 Σεπτεμβρίου

Football League 2 Αυγούστου 2018, 19:22

Για τις 22 και 23 Σεπτεμβρίου προορίζεται η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Τουλάχιστον αυτή είναι η απόφαση που πάρθηκε στο πλαίσιο του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (1/8) στα γραφεία της διοργανώτριας και όπου υπήρξε εκπροσώπηση και από τις δύο χανιώτικες ομάδες.

Συγκεκριμένα, στο Δ.Σ. παρέστησαν ο Αρης Λυχναράς εκ μέρος του ΑΟΧ/Κισσαμικού που μάλιστα είχε κάποιους έντονους διαλόγους με το προεδρείο της Φούτμπολ Λιγκ μετά την διεκδίκηση της προεδρίας του Φορέα, ενώ από τον Πλατανιά παρών ήταν ο Βασίλης Αμανατίδης.

Και οι δύο ομάδες, καταρχήν, συμφώνησαν στην απόφαση που πάρθηκε να ανεβαίνουν απευθείας ο πρωταθλητής και ο δευτεραθλητής και να μην μπαίνουν στη διαδικασία των αγώνων μπαράζ όπως προτάθηκε πρόσφατα από τη Σούπερ Λιγκ.

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα a-sports, οι ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ κατέληξαν στην απόφαση το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου, οι, δε, δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 10 Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα πάντως, δεν είναι… 100% σίγουρο ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πράγματι τόσο “νωρίς”, από τη στιγμή άλλωστε που όλα τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσε μέσα με τέλη Οκτώβρη αλλά και αρχές Νοέμβρη… Παρ’ όλα αυτά, στόχος είναι η διοργάνωση να αρχίσει το Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, όπως γίνεται γνωστό στο ίδιο ρεπορτάζ, η δήλωση συμμετοχής θα συνοδεύεται με 5.000 ευρώ που αντιστοιχούν για την κάθε ομάδα.

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad