Αποψη από τα αποδυτήρια για την αποχή

Πλατανιάς | 17 Απριλίου 2018, 14:22

Με τους παίκτες του Πλατανιά να έχουν κηρύξει αποχή από τις προπονήσεις μέχρι νεοτέρας, ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας για το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σήμερα, στην εφημερίδα Sportime και στο ρεπορτάζ του Πλατανιά φιλοξενείται το τι τόνιζαν στο περιθώριο της προπόνησης της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται για κάποια δήλωση κάποιου ή κάποιων ποδοσφαιριστή, αλλά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του συνάδελφου Τάσου Τσόλκα, «ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί, είναι ότι οι ποδοσφαιριστές σημειώνουν τα εξής: “Είμαστε σε μια κατάσταση που περιμένουμε. Νιώθουμε ότι είμαστε στον αέρα. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα, γιατί απομένουν ακόμη τρία παιχνίδια για να τελειώσει το πρωτάθλημα και συνεχίζει να υπάρχει στην ομάδα μία αβεβαιότητα. Ολοι έχουμε ευθύνες για εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση και που βρίσκεται η ομάδα σε αυτό το σημείο, όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα όσον αφορά τις υποχρεώσεις που υπάρχουν από τη διοίκηση προς εμάς. Εμείς έχουμε βγάλει πλάτη εδώ και πολύ καιρό, αλλά πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά”».

Estrella