Αποχώρηση του Κύδωνα από την Α2!

Βόλεϊ | 12 Ιανουαρίου 2018, 16:12

Δυσάρεστη τροπή πήρε το ταξίδι του Κύδωνα Χανίων στην Α2 Γυναικών, αφού μετά την παραίτηση του προπονητή Δαμιανού Χατζηδαμιανού "έσκασε" και η είδηση της αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ο Κύδων με επιστολή του ενημέρωσε για την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, όπου μετείχε στον Α’ όμιλο.

Ο Κύδων υποβιβάζεται αυτόματα στη Β’ Εθνική/Περιφερειακό και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Α2 θα χάνει τα ματς με 3-0 σετ και θα του αφαιρούνται 3 βαθμοί.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει τα εξής:

Με επιστολή του στην Ε.Ο.ΠΕ. ο ΑΟ Κύδων Χανίων γνωστοποιεί την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (Α’ όμιλος).

Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23 παράγραφος 2 του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παράγραφος Ε’ της Ειδικής Προκήρυξης αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην Β’ Εθνική / Περιφερειακό, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία στον Α’ όμιλο της Α2 Γυναικών μένουν ως έχουν και στο εξής οι αντίπαλοι του Κύδωνα θα νικούν με 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) άνευ αγώνα. Επίσης σε κάθε αγώνα η ομάδα της Κρήτης θα υποστεί αφαίρεση τριών βαθμών.

 

karta antonis garden