Αποχώρηση Κοτρωνάκη – Ανακοίνωσε Λουγιάκη και ακόμα τρεις

Υρτακίνα | 4 Σεπτεμβρίου 2018, 18:45

Χωρίς τον Στέφανο Κοτρωνάκη θα πορευτεί στη Β' κατηγορία η Υρτακίνα καθώς ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι πρωταθλητές της Γ’ ΕΠΣΧ βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση το τελευταίο διάστημα, ψάχνοντας να καλύψουν τη θέση με βασικό τερματοφύλακα.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσής της, η ομάδα της Καντάνου γνωστοποίησε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Στην ενεργό δράση επέστρεψε ο Ανδρέας Λουγιάκης, όπως σας ενημέρωσε από το πρωί της Τρίτης το athlitiko, ενώ γύρισε στην ομάδα και ο Αντώνης Κατσιγαράκης που είχε παραχωρηθεί στο ΣΥΝΚΑ.

Από εκεί και πέρα, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τις ομάδες υποδομής του Πλατανιά, ο Ηλίας Παπαηλιάκης καθώς και ο Αγγελος Βαρδουλάκης, προερχόμενος από την Αθήνα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο ΑΟΣ Υρτακίνα Καντάνου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Στέφανο Κοτρωνάκη, τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας καθώς ήταν βασικό γρανάζι για την κατάκτηση του τίτλου και του ευχόμαστε τα καλύτερα από καρδιάς σε ό,τι κάνει και να έχει την υγεία του.

Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλώς ορίσουμε στην οικογένειά μας τον Ηλία Παπαηλιάκη με την μορφή δανεισμού από την Κ18 του Πλατανιά, την επιστροφή του Αντώνη Κατσιγαράκη απο την Κ18 της ΑΕΕΚ ΣΥΝ.ΚΑ, τον Άγγελο Βαρδουλάκη από την Αθήνα και τον Ανδρέα Λουγιάκη που επιστρέφει στην ενεργό δράση, καλώς ήρθατε στην οικογένεια της Υρτακίνας, σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν μακριά από τραυματισμούς.

 Φωτ. αρχείου Θοδωρής Ξενάκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards