Αποχαιρέτησε ο Παπανικολάου

Πλατανιάς | 18 Απριλίου 2018, 14:51

Μία νέα εξέλιξη, με μία νέα προσφυγή, έρχεται στο προσκήνιο για τον Πλατανιά. Αυτή μάλιστα αφορά έναν νεαρό κατά βάση ποδοσφαιριστή, τον Γιάννη Παπανικολάου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μάλιστα, στο περιθώριο της παρουσίας των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά την Τετάρτη το πρωί στο Μάλεμε, ο 19χρόνος (18/11/98) επιθετικός είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, στους οποίους και γνωστοποίησε ότι κατέθεσε προσφυγή. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το ποσό που οφείλεται στον Παπανικολάου είναι πολύ μικρό και ουσιαστικά ο στόχος του ποδοσφαιριστή ήταν να μπορέσει να εξασφαλίσει αυτή τη στιγμή την ελευθερία του. 

Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο ότι είναι ο επόμενος που δεν θα υπολογίζεται για τα τρία τελευταία παιχνίδια που απομένουν, απέναντι σε Ατρόμητο, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ. 

Ο Παπανικολάου είχε έρθει πριν από μερικά χρόνια στον Πλατανιά από την ΑΕΚ όπου και εντάχτηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, παίζοντας αρχικά στην Κ17 και στη συνέχεια στην Κ20. Τα τελευταία δύο χρόνια του δόθηκαν συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, και φέτος ειδικότερα μέτρησε 12 στο πρωτάθλημα κι άλλες 3 στο Κύπελλο. Μεταξύ άλλων σκόραρε και ένα γκολ εναντίον του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Estrella