Αποχή στον ΟΦΗ – «Στον “αέρα” το ματς με ΑΟΧ/Κισσαμικό»

Football League | 2 Ιανουαρίου 2018, 18:48

Πολύ άσχημη είναι η κατάσταση στον ΟΦΗ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ουσιαστικά οι παίκτες δεν προπονήθηκαν την Τρίτη, πραγματοποιώντας αποχή.

Να σημειωθεί επίσης ότι το gentikoule αναφέρει ότι το παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό βρίσκεται στον “αέρα”, καθώς -σύμφωνα πάντοτε με το ρεπορτάζ- οι παίκτες δεν θα κατέβουν να παίξουν! Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ τονίζεται ακόμη ότι ο Φώτης Τσάλος βρέθηκε στο Βαρδινογιάννειο όπου προσπάθησε να μιλήσει στους παίκτες ωστόσο εκείνοι τον υποδέχτηκαν με άρνηση με αποτέλεσμα να σηκωθούν να φύγουν από την προπόνηση.

Αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ είναι το εξής:

Αποχή από την προπόνηση της Τρίτης έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που είδαν να πέφτουν στο κενό (για ακόμα μια φορά) οι υποσχέσεις των μετόχων. Στον «αέρα» το παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Με τον τρόπο που έκλεισε το 2017, ήρθε και το 2018 για τον ΟΦΗ. Απαξιωτικά και εντελώς αβέβαιη η επόμενη ημέρα του συλλόγου. Παρά τις υποσχέσεις που δόθηκαν από τους μετόχους ότι σήμερα (2/1) θα γίνονταν πληρωμές, αυτό δεν συνέβη με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να φύγουν από το «Βαρδινογιάννειο» και να μην κάνουν προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, τις προηγούμενες ημέρες, μοιράστηκαν ένα ποσό που ωστόσο –μεμονωμένα– αντιστοιχούσε σε έναν μισθό και τίποτα παραπάνω.

Οι μέτοχοι κατά την χθεσινή τους επίσκεψη στο αθλητικό κέντρο, υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν πληρωμές την Τρίτη ωστόσο αυτό δεν συνέβη ενώ στο Γάζι δεν βρέθηκε κανένας για να τους μιλήσει και να τους ενημερώσει για το τι συμβαίνει στην ομάδα.

Αντιθέτως αυτός που πήγε στο ΒΑΚ ήταν ο Φώτης Τσάλος που… προσπάθησε να μιλήσει στους παίκτες δίνοντας υποσχέσεις ωστόσο εκείνοι τον υποδέχτηκαν με άρνηση με αποτέλεσμα να σηκωθούν να φύγουν από την προπόνηση. Όπως γίνεται κατανοητό, η κατάσταση στον ΟΦΗ χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο ενώ πλέον είναι στον «αέρα» και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad