Αποφασιστικό “άλμα” παραμονής στο ντέρμπι της “ουράς”

Ροδωπού Κορωνίς | 25 Μαρτίου 2018, 19:55

Ένα ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το πιο κρίσιμο της χρονιάς ήταν αυτό που έγινε ανάμεσα στην Κορωνίδα και τα Ροδωπού το απόγευμα της Κυριακής στον Βάμο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι γηπεδούχοι μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησαν με 6-0 και αποσπάστηκαν πέντε βαθμούς από τον αντίπαλό τους στη “μάχη” της παραμονής. Μάλιστα μέχρι το ημίωρο η Κορωνίδα είχε καταφέρει να προηγείται ήδη με 4-0 στο σκορ.

Η πρώτη “προειδοποίηση” της Κορωνίδας ήρθε στο 2′ με το δοκάρι του Γουνάκη, με τον Τσαποσβίλι ωστόσο να σημαδεύει σωστά λίγο αργότερα στο 5′ και να δίνει σκορ στο παιχνίδι (1-0). Το δυναμικό ξεκίνημα έφερε και άλλα γκολ πολύ γρήγορα για την Κορωνίδα που πέτυχε το 2-0 με τον Νικολόπουλο στη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, με τον Αργυρίου να δίνει διαστάσεις τριών τερμάτων στο 22′ (3-0).

Η ομάδα του Παντελή Μπερικάκη συνέχισε σε υψηλό ρυθμό και πέτυχε “καρέ” των γκολ με τον Γουνάκη να σκοράρει στο 32′ (4-0).

Σε ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο η Κορωνίδα έκανε το 5-0 με τον Τρούλο στο 65, ενώ ο Τσαποσβίλι που σημάδεψε και αυτός το δοκάρι στο 70′, ήταν εκείνος που τελικά “έκλεισε” το σκορ στο 6-0, πέντε λεπτά αργότερα.

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Σφακιωτάκης, Αργυρίου, Παπαδάκης, Βροντάκης, Μεσαρχάκης (80′ Βολάνης), Γουνάκης, Σφυρής (80′ Ποντικάκης), Νικολόπουλος (65′ λ.τρ. Κοτρωνάκης), Τσαποσβίλι, Τρούλος (82′ Ακούς), Μαρτσάκης

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Σταυρουλάκης, Γ. Βασίλεβ (50′ Βίλα), Μαλαξιανάκης, Καλογεράκης, Ρουστέμι, Στυλιανουδάκης, Πάτα, Μέμα, Παπαδάκης, Γ. Παπαδημητρίου

 

Estrella