Αποφάσεις Μαθιουλάκη για το “θερμό” επεισόδιο με Γκοτ και Αμανατίδη

Πλατανιάς | 16 Δεκεμβρίου 2019, 13:59

Την απόλυτη στήριξη του Βασίλη Αμανατίδη είχε το καλοκαίρι, στο "χτίσιμο" της ομάδας του Πλατανιά για τη νέα σεζόν ο Γκοτ. Παρότι το δείγμα γραφής του δεν ήταν το καλύτερο δυνατό από την περασμένη χρονιά και υπήρχε δεδομένη ανάγκη για απόκτηση τερματοφύλακα, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ήταν αυτός που επέβαλλε, τρόπον τινά, την παραμονή του Βραζιλιάνου γκολκίπερ στο ρόστερ.

Σήμερα, μία ημέρα μετά το ματς στην Αρτα με τον Καραϊσκάκη έρχονται ακόμα περισσότερες πληροφορίες στο προσκήνιο για ό,τι ακολούθησε στα αποδυτήρια… Μεταξύ άλλων, στο στόχαστρο “κριτικής” από τους ποδοσφαιριστές που έδειχναν “σκασμένοι” για τον τρόπο που χάθηκε το ματς με τον Καραϊσκάκη, βρέθηκε και ο τεχνικός διευθυντής, Βασ. Αμανατίδης, ο οποίος από την πλευρά του προσπάθησε να υπερασπιστεί τις επιλογές του και γενικότερα να αμυνθεί των αποφάσεων του, ενώ επεδίωξε να συνεφέρει τους παίκτες από τον εκνευρισμό τους.

Το θέμα είναι πως αυτή τη στιγμή τα πράγματα δείχνουν να βρίσκονται σ’ ένα κρίσιμο σημείο για τον Πλατανιά. Βασικά, η ευθύνη των αποφάσεων για το πώς θα προχωρήσει η ομάδα στη συνέχεια επικεντρώνεται στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Μαν. Μαθιουλάκη, ο οποίος μένει να φανεί πώς θα διαχειριστεί την κρίσιμη κατάσταση. Το μεταγραφικό ζήτημα δε δείχνει το μείζον, παρότι κρίσιμο και σοβαρό, αφού προέχουν κι άλλα θέματα, με δεδομένο το ντόρο που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια από τους παίκτες σε βάρος ενός συμπαίκτη τους. Είναι προφανές ότι η εμπιστοσύνη τους προς τον Γκοτ έχει χαθεί και είναι απαραίτητη αυτή τη στιγμή η επέμβαση της διοίκησης και ειδικότερα του μεγαλομετόχου.

Από εκεί και πέρα, το ζήτημα παραμένει γιατί αποφασίστηκε να παραμείνει ο Γκοτ στην ομάδα, που ίσως αυτό να οφείλεται στο μεγάλο συμβόλαιο που έχει, αλλά ο Πλατανιάς έχει διαχειριστεί πολύ μεγαλύτερα συμβόλαια στα έξι χρόνια που ήταν στη Σούπερ Λιγκ… Ο Μαντζάρης από την άλλη, κάλυψε μεν το κενό του Βασιλειάδη που έφυγε, αλλά από τη μία δεν έχει πάρει τις απαραίτητες ευκαιρίες, από την άλλη, η εμφάνισή του στην Τρίπολη δεν θα μπορούσε να βοηθήσει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Τάτση.

Σε κάθε περίπτωση, μένει να φανεί τι θα πράξει ο Μαν. Μαθιουλάκης, που θα έχει ενημερωθεί και για όσα έγιναν στα αποδυτήρια της Αρτας τόσο με το θέμα του Γκοτ όσο και τις φωνές προς τον Βασ. Αμανατίδη.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad