Αποστολόπουλος: Γκολ σε κάθε αλλαγή!

Χανιά | 23 Σεπ 2018, 15:00

Ενα πραγματικά μοναδικό επίτευγμα καταφέρνει μέχρι σήμερα σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, καθώς και στο πρώτο επίσημο της σεζόν για το Κύπελλο ο Κώστας Αποστολόπουλος. Αλλαγή του σε παιχνίδι ισοδυναμεί πάντα με γκολ δικό του!

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που είναι γενικότερα μια πάρα πολύ σημαντική μονάδα και ένας παίκτης που είχε δείξει τις δυνατότητές του από τον καιρό που αγωνιζόταν στον Α.Ο. Χανιά καταφέρνει πραγματικά να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον Γιώργο Πετράκη. Αυτό δεν το “λέμε: εμείς, αλλά τα ίδια τα στατιστικά. Μπαίνει αλλαγή ο Αποστολόπουλος; Οποτε κι αν γίνει, σε οποιοδήποτε παιχνίδι, είσοδος του στον αγωνιστικό χώρο συνδυάζεται με γκολ!

• Στο φιλικό με Ηρόδοτο περνά αλλαγή στο 62′ και σκοράρει στο 76′.
• Με το ΣΥΝΚΑ, στο 65’ χρίζεται σκόρερ, είκοσι λεπτά μετά την αλλαγή του, μπαίνοντας στο ματς στο ημίχρονο.
• Με Ερμιονίδα στο Κύπελλο μπαίνει στο 72′ και σκοράρει στο… 73′!
• Στο φιλικό με Ολυμπιακό στου Ρέντη, γίνεται αλλαγή στο 59′ και τρία λεπτά αργότερα (62’) σκοράρει!

Από εκεί και πέρα, στο ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο αγωνίστηκε βασικός, παίζοντας σε όλο το α’ ημίχρονο χωρίς να σκοράρει. Επίσης, δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον ΠΟΑ, αλλά και στα φιλικά που έγιναν στο Καρπενήσι κόντρα σε Στυλίδα και Αήττητο Σπάτων.

Αυτά λοιπόν μέχρι στιγμής “χαρακτηρίζουν” τον Αποστολόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή που εντάχθηκε στο δυναμικό του ΑΟΧ/Κισσαμικού στις 14 Αυγούστου. Σίγουρα, αναμένεται με ενδιαφέρον η προσφορά του για τη σεζόν που ξεκινά και που όπως φαίνεται, θα είναι αρκετά πλούσια απ’ όλες τις πλευρές…

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad