Αποστολάκης: Έτοιμοι με Γιούχτα, όπως πρέπει στις Αρχάνες

Γ' Εθνική 5 Οκτωβρίου 2019, 22:20

Τον Γιούχτα στις Αρχάνες αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Κυριακής ο Πόρος και ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Γιώργος Αποστολάκης, δηλώνει ότι ο Πόρος είναι έτοιμος και κατάλληλα προετοιμασμένος για το ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη σελίδα του Πόρου στο Facebook…

Για το τοπικό ντέρμπι του Πόρου απέναντι στον Γιούχτα στις Αρχάνες, μετά από εκείνο με τον ΠΟΑ στο Μαρτινέγκο: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε με μια έμπειρη ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω στις αδυναμίες τους, έχουμε διαβάσει το παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να καταπολεμήσουμε τα ατού τους. Η ομάδα είναι έτοιμη και πιστεύω ότι θα είμαστε όπως πρέπει στον αγώνα με τον Γιούχτα.»

Για τις απουσίες λόγω των αποβολών των Λουμπάκη – Τριανταφυλλίδη με τον ΠΟΑ συν τους τραυματισμούς των Σηφάκη, Μεταξάκη, Καρβέλα: «Σίγουρα εγώ δεν θα σταθώ στις απουσίες που έχουμε, θα σταθώ στην επιβάρυνση που είχε η ομάδα η οποία αγωνίστηκε για πάρα πολύ χρόνο με λιγότερο παίκτη και παίκτες με αποτέλεσμα να χρειαστεί να δαπανήσει πολύ ενέργεια. Ευελπιστώ αυτή η ενέργεια που δαπανήθηκε να μην βγει σε αυτό το παιχνίδι.»

Για το γεγονός ότι ο Πόρος ανταποκρίθηκε πολύ καλά με εννέα παίκτες κόντρα στον ΠΟΑ, πάλεψε μέχρι το φινάλε και πήρε θετικό αποτέλεσμα: «Σίγουρα, σίγουρα. Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με βάση τις συνθήκες του αγώνα. Αλλά εμείς κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε τον Γιούχτα τώρα, έχει τελειώσει αυτό το παιχνίδι για μας. Έχουμε καινούργια δοκιμασία τώρα με τον Γιούχτα, άλλο παιχνίδι.»

Για τη νέα χρόνια και που μπορεί να φτάσει ο Πόρος: «Εμείς προσπαθούμε σκαλί-σκαλί ο καθένας από τη μεριά του να βάλει το λιθαράκι του ώστε η ομάδα να μπορεί να παρουσιάζεται κάθε Κυριακή βελτιωμένη, Κυριακή με Κυριακή. Παλεύουμε γι’ αυτό. Θεωρώ ότι θα είμαστε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, στοχεύουμε πάντα να νικάμε κάθε Κυριακή και όπου μας πάει.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad