Αποκλεισμός-σοκ για τον Πόρο στο Κύπελλο

Ποδόσφαιρο 18 Δεκεμβρίου 2019, 18:36

Για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ, στο γήπεδο της Ελιάς ο Πόρος γνώρισε την ήττα από το Ρωμανό με 2-1 μένοντας εκτός συνέχειας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3’ του παιχνιδιού με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαλκιαδάκη, προβληματίζοντας ιδιαίτερα τον Πόρο ο οποίος χωρίς να χάσει χρόνο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 11’.

Ο Πλευράκης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και με κεφαλιά ο Σηφάκης έκανε το 1-1, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου παρά τις αρκετές ευκαιρίες του Πόρου.

Στο 51’ ο Πόρος έμεινε με δέκα παίκτες με τον Γιόρνταν να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για σπρώξιμο εκτός φάσης.

Ο Ρωμανός προηγήθηκε εκ νέου στο 74’. Ο Χαλκιαδάκης έβγαλε τη σέντρα και ο Μαυρίδης με σουτ διαμόρφωσε το 2-1. Στο 79’ έμειναν και οι γηπεδούχοι με 10 παίκτες με τον ΠΑχάκη να αποβάλλεται για σπρώξιμο εκτός φάσης.

Το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού δίνοντας μια μεγάλη πρόκριση στους γηπεδούχους και ένα σοκ στους πρωταθλητές Ηρακλείου μένοντας εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ηρακλείου.

Ρωμανός: Χωματάς, Παχάκης, Ανυφαντάκης, Κορτσινίδης, Χαλκιαδάκης, Γιακουμάκης (80′ λ.τ Μιχελακάκης), Ρουκουνάκης (30′ Παπουτσιδάκης), Κουκάκης (71′ Xουρδάκης), Μαυρίδης, Ταβλαδωράκης, Λεμονιάς.

Πόρος (Σουτζής): Χρήστου, Πρινιανάκης, Πολυχρονάκης (87′ Μεμοτσέλα), Σηφάκης, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Τριανταφυλλίδης, Τζόρνταν, Σένκα (83′ Σκουλάς), Πλευράκης (67΄Πήλιος), Ποκόνγκ (72′ Μεταξάκης).

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad