Αποκαλύψεις Βοσνιάδη για Ναζλίδη και μεταγραφές

Χανιά | 17 Δεκεμβρίου 2019, 19:06

Στην αποκάλυψη ότι ο Θωμάς Ναζλίδης έχει λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα και ουσιαστικά αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος προχώρησε ο Αλέκος Βοσνιάδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

/Bella Pizza

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων μίλησε την Τρίτη στον Super FM, δίνοντας την είδηση ότι ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν.

Οπως γίνεται γνωστό από τις πληροφορίες πλέον που έχουμε συλλέξει, ο Ναζλίδης αποχαιρέτησε ουσιαστικά την ομάδα μετά το παιχνίδι που δόθηκε στην Αρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη, ένα παιχνίδι στο οποίο είχε αγωνιστεί ως αλλαγή. Ο Ναζλίδης είναι προφανές ότι ήθελε να παίζει περισσότερο χρόνο απ’ αυτόν που του δινόταν και ως εκ τούτου αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να λύσουν την συνεργασία τους.

Ο Βοσνιάδης μίλησε πάντως με καλά λόγια για τον Ναζλίδη, τονίζοντας ότι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά.

Τώρα, η απώλεια του Ναζλίδη από το ρόστερ της ομάδας των Χανίων δημιουργεί την ανάγκη ν’ αποκτηθεί ένας επιθετικός, κάτι που ο Αλέκος Βοσνιάδης -στην ίδια εκπομπή- επιβεβαίωσε ότι είναι μέσα στους στόχους, κάνοντας ειδικότερα αναφορά για έναν εξτρέμ ότι ενδιαφέρει την ομάδα εν όψει της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad