Αποθεραπεύτηκε ο Νίλι, τραυματίστηκε ο Στ. Ποζατζίδης

Πλατανιάς | 2 Οκτωβρίου 2018, 19:21

Το πρόβλημα τραυματισμού με τον Νίλι ξεπεράστηκε για τον Πλατανιά, από την άλλη προέκυψε ένα καινούργιο για τον Πάουλο Κάμπος, καθώς ο Στέλιος Ποζατζίδης τέθηκε για τον ίδιο λόγο εκτός.

Ο Ισπανός άσος επέστρεψε από τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς, ωστόσο για τον ίδιο λόγο μένει, πλέον, εκτός ο Στέλιος Ποζατζίδης, ο οποίος έτσι αναμένεται να ακολουθήσει θεραπεία τις επόμενες ημέρες μέχρι να τεθεί και πάλι στη διάθεσή του Βραζιλιάνου τεχνικού.

Από κει και πέρα, το αξιοσημείωτο από την προπόνηση που έγινε την Τρίτη στο Μάλεμε για τον Πλατανιά είναι ότι πήραν μέρος με την πρώτη ομάδα τρία παιδιά ηλικίας από 15 έως 18 ετών. Πρόκειται για τον 15χρονο τερματοφύλακα, Νίκο Ανωμεριανάκη, τον 16χρονο επιθετικό, Γιάννη Δρικάκη και τον 18χρονο Βασίλη Κατσαρό.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Συνεχίζονται καθημερινά στο Μάλεμε, οι διπλές προπονήσεις για τους παίκτες του Πλατανιά.

Ο Νίλι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ αντίθετα πρόβλημα αντιμετωπίζει -επίσης στους προσαγωγούς- ο Στέλιος Ποζατζίδης και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για τις επόμενες δέκα ημέρες.

Με την πρώτη ομάδα γυμνάστηκαν σήμερα και παίκτες που προέρχονται από την Κ19 και την Κ17 του Πλατανιά. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα ακολούθησαν ο 15χρονος γκολκίπερ Νίκος Ανωμεριανάκης, ο 18χρονος Βασίλης Κατσαρός και ο 16χρονος επιθετικός Γιάννης Δρικάκης.

Στο αυριανό ΔΣ της Football League, την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει, ο τεχνικός διευθυντής και Β’ αντιπρόεδρος, Βασίλης Αμανατίδης.

Παράλληλα θα υπάρξουν συναντήσεις και με παράγοντες της ΕΠΟ, για θέματα που αφορούν στην ομάδα μας.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad