Αποδοκιμασίες σε Ρόκα στην αλλαγή του Ουές

Πλατανιάς | 20 Ιανουαρίου 2018, 19:36

Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο Μανουέλ Ρόκα στο περιθώριο του αγώνα με τον Λεβαδειακό και ειδικότερα τη στιγμή της αλλαγής του Ουές, όταν αποφάσισε να τον βάλει στο ματς, αντί κάποιου άλλου πιο επιθετικογενή ποδοσφαιριστή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τη στιγμή πάντως που γίνεται η αλλαγή, αμέσως μετά, έρχεται το γκολ για τον Πλατανιά μετά την περιπετειώδη φάση στην περιοχή του Λεβαδειακού, όμως οι έντονες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από πολλές πλευρές της εξέδρας είναι ένα γεγονός που αξίζει να σημειωθεί. Επίσης, να τονιστεί ότι αυτές δεν προήλθαν απαραίτητα μονάχα από την πλευρά των φιλάθλων… Πάντως, για την αλλαγή, να σημειωθεί ότι στη διάθεση του Ρόκα υπήρχαν ο Γκρζέλτσακ, ο Παπανικολάου και ο Στόιτσεφ.

Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι ότι ο Ρόκα από τη δική του πλευρά φτάνει στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με τον Πλατανιά μετά από 9 συνεχόμενες ήττες. Ουσιαστικά, η παρουσία του μέχρι στιγμής στον πάγκο είχε συνοδευτεί μονάχα με ήττες, είναι πολύ πιθανό δε, εφόσον δεν ερχόταν το “τρίποντο” επί του Λεβαδειακού, να γινόντουσαν τα πράγματα πάρα πολύ δύσκολα όσον αφορά την παραμονή του.  

Estrella