Αποδέσμευσε τρεις η Λάρισα – Ακολουθούν ακόμα δύο

Super League 1 27 Ιουλ 2018, 15:46

Στην αποδέσμευση τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε η Λάρισα, εκ των οποίων οι δύο ουσιαστικά δεν πρόλαβαν να φορέσουν τη φανέλα της.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρόκειται για τον Βασίλη Παπαφώτη και τον Ισπανό Χουάν Μανουέλ Κασάδο οι οποίοι είχαν ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες, αλλά τελικά δεν ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιό τους και μένουν έτσι πρόωρα εκτός ομάδας.

Παρελθόν αποτελεί επίσης και ο Τάσος Κρητικός που αγωνίστηκε δανεικός στον Πανσερραϊκό το β’ εξάμηνο της περυσινής περιόδου. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, σε διαδικασία λύσεως των συμβολαίων είναι και αυτά των Κώστα Θεοδωρόπουλου και Αλέξανδρου Σαφαρίκα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Κρητικό, στον οποίο εύχεται υγεία και κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στο μέλλον.

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν κοινής συμφωνίας δεν θα ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες για τους ποδοσφαιριστές Παπαφώτη και Casado.

Ήδη οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για τις πατρίδες τους.

Σε διαδικασία λύσεως συμβολαίου κοινή συναινέσει βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ με τους τερματοφύλακες Κώστα Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα, οι οποίοι και δεν θα συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό φιλικό αγώνα στη Λαμία.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad