Απειλή… υποβιβασμού για Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης μετά από καταγγελία

Super League 1 18 Μαρτίου 2018, 19:56

Ενα ακόμα γεγονός έρχεται να πιστοποιήσει ότι η λήξη που θα έχει το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ δεν μπορεί να την εκτιμήσει κανείς, αφού Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης εμπλέκονται σε σενάρια... υποβιβασμού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport, σύλλογος που δεν κατονομάζεται έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατά των ΠΑΕ Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης ζητώντας να τους επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις λόγω των ποινών σε παράγοντες τους για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Koriopolis. Συγκεκριμένα κι αν τελικά κριθεί ότι οι δύο ΠΑΕ είναι υπαίτιες, τότε θα υπάρξει υποβιβασμός για αμφότερες και αφαίρεση έξι βαθμών από την καθεμία!

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος και ο πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος ήταν μεταξύ των παραγόντων που κρίθηκαν ένοχοι από το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Εκεί “καταπιάστηκε” ο σύλλογος, που έχει προχωρήσει στη σχετική καταγγελία προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία και θα αποφανθεί για το τι τελικά θα συμβεί.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania