Απαντά στο γεν. αρχηγό της Καλλιθέας ο Απόλλωνας Λάρισας

Football League 4 Απριλίου 2018, 22:57

«Από πότε κύριε... γενικέ αρχηγέ, απαγορεύεται ή είναι μεμπτό μια ομάδα να προσπαθεί να κερδίσει, ακόμη και όταν είναι πίσω στο σκορ;», απαντά, μεταξύ άλλων, ο Απόλλων Λάρισας στον γεν. αρχηγό της Καλλιθέας μετά τις απίστευτες δηλώσεις του ότι η ομάδα του βρέθηκε να προηγείται επειδή την… άφησαν οι αντιπάλοι της.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση-απάντηση από την ομάδα της Λάρισας είναι η εξής:

«Από πότε κύριε… γενικέ αρχηγέ, απαγορεύεται ή είναι μεμπτό μια ομάδα να προσπαθεί να κερδίσει, ακόμη και όταν είναι πίσω στο σκορ; Ποιος νόμος αφαιρεί το δικαίωμα σε επαγγελματίες παίκτες να παλεύουν μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει την λήξη του αγώνα;

Σίγουρα… γλυκαθήκατε από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου και θεωρήσατε ότι είναι ευκαιρία, να αρπάξετε ό,τι μπορείτε. Λυπούμεθα αλλά στόχος μας, είναι ανεξαιρέτως αντιπάλου, να προσφέρουμε, πάντα και όσο μπορούμε την χαρά της νίκης στους φιλάθλους μας.

Το καταμαρτυρούν οι 14 νίκες μας στο πρωτάθλημα. Μήπως τελικά εσείς θεωρείτε κακό, να κερδίζει μια ανώτερη αγωνιστικά, ομάδα; Δυστυχώς με τις δηλώσεις σας, μειώσατε την προσπάθεια των ίδιων των παικτών σας. Εμείς εδώ συνεχίζουμε, όπως και εσείς… εκεί. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο…».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards