“Απέδρασε” στις καθυστερήσεις από το Καστέλι

Ιδομενέας Θύελλα Καλαθ. | 19 Οκτωβρίου 2019, 18:49

Ο Ιδομενέας πέτυχε νέα πολύ σπουδαία νίκη η οποία τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την ουρά της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μάριου Σεργάκη επικράτησε 2-1 της Θύελλας στο Καστέλι.

Αυτή ήταν η 3η νίκη σε 6 παιχνίδια για την ομάδα του Γαλατά, η οποία πραγματοποιεί ως νεοφώτιστη μία πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής.

Στο 16′ πήρε προβάδισμα ο Ιδομενέας, με σκόρερ τον Βαϊγκούση ο οποίος δέχτηκε την πάσα του Παπαδημητρίου σε αυτή τη φάση για το 0-1.

Η απάντηση της Θύελλας ήρθε στο 72′ με σκόρερ τον Ζαχαρία Κομπογεννητάκη που ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Μαργαριτάκης.

Το τελικό 1-2 έγινε τελικά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Νικολάου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καλαϊτζάκης με προβολή έδωσε τη μεγάλη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής: Αντωνίου Βοηθοί: Τσαπαρίδης – Μπαντά

Θύελλα (Γιάννης Κελαϊδής): Ζαγκαβιέρος, Σπ. Λουβιτάκης (64′ Β. Ρενιέρης), Ι. Λουβιτάκης, Ζαχ. Κομπογγενητάκης, Νικολακάκης, Καρεφυλλάκης, Αρ. Ρενιέρης, Μ. Λουβιτάκης, Μαργαριτάκης, Τεκίδης, Ν. Ρενιέρης (69′ Λουπασάκης)

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Γύπαρης, Κακαράς, Μίχος, Μπιτζανάκης, Καλαϊτζάκης, Νικολάου, Τρουλλινός, Παπαδημητρίου (81′ Αφράτης), Σπ. Βαϊγκούσης (87′ λ.τρ. Μπριώτης), Ντουντουνάκης (67′ Μαρακάκης), Μιχελάκης (73′ Χριστόπουλος)

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad