ΑΟΧ/Κισσαμικός-Πλατανιάς μαζί, σε ένα πρωτάθλημα!

Super League 1 25 Απριλίου 2018, 12:03

Το ενδεχόμενο να αγωνιστούν μαζί σε ένα πρωτάθλημα τη νέα χρονιά, άπαξ και εφαρμοστούν οι μεγάλες αλλαγές που σχεδιάζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει για ΑΟΧ/Κισσαμικό και Πλατανιά!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, η παρουσία των δύο χανιώτικων ομάδων στη… Σούπερ Λιγκ 2 ξεχωρίζει δίχως άλλο, με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να παίρνει το “εισιτήριο” γι’ αυτό το πρωτάθλημα ως 4ος που είναι αυτή τη στιγμή στη Φούτμπολ Λιγκ ενώ ο Πλατανιάς συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται από την 11η έως την 16η θέση της Σούπερ Λιγκ.

Ετσι, αυτό το απίθανο σενάριο ενδέχεται, αν εφαρμοστούν αυτές οι αλλαγές, να λάβει σάρκα και οστά, κάτι που θα είναι πραγματικά πρωτοφανές αφού σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, ασχέτως αν θα είναι πιο αδύναμη από τη Σούπερ Λιγκ 1, ανάμεσα στις 10 ομάδες που θα πάρουν μέρος, οι δύο θα είναι από τα Χανιά!

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ένα οικονομικό εκτόπισμα που αφορά τις δύο ομάδες και αυτό δεν είναι άλλο από τα χρήματα που μπορούν να διεκδικήσουν. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή ο Πλατανιάς συμπεριλαμβάνει ανάμεσα σε αυτές που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη για τη νέα χρονιά, ο δε ΑΟΧ/Κισσαμικός αν παραμείνει στη Φούτμπολ Λιγκ είναι δεδομένο ότι δεν έχει να αξιώνει ούτε ευρώ από χρήματα από την τηλεόραση. Βάσει του πλάνου που έχει δει τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, οι δύο ομάδες, όπως και όλες ανεξαιρέτως της Σούπερ Λιγκ 2 θα μπορούσαν να έχουν ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο της τάξης των 700.000 ευρώ έως του 1.500.000 ευρώ.

Αναμένονται λοιπόν τα νεότερα γύρω από αυτό το ζήτημα και επί της ουσίας οι τελικές αποφάσεις για τις δύο χανιώτικες ομάδες, που ενδέχεται με βάση τα παραπάνω να είναι τη νέα χρονιά αντίπαλες στη Σούπερ Λιγκ 2!

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania