ΑΟΑΝ: Ομάδα και κόσμος μαζί σε κάθε “μάχη”

Γ' Εθνική 14 Οκτωβρίου 2019, 15:12

Για "δίψα" που υπήρχε στον κόσμο του Αγίου Νικολάου και του Μεραμπέλου, αναφορικά με τη στήριξη που υπάρχει στα πρώτα παιχνίδια της Γ' Εθνικής, κάνει λόγο ο ΑΟΑΝ.

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου αναφέρεται στην πίκρα που άφησε η ήττα στο τέλος από την Επισκοπή και δίνει το “στίγμα” της για τη συνέχεια, εκφράζοντας την πίστη της ότι με τη στήριξη του κόσμου ο στόχος της θα επιτευχθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μπορεί το τέλος του αγώνα στο Ρέθυμνο να μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα και κυρίως στεναχώρια για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε ο βαθμός της ισοπαλίας, όμως κάθε Κυριακή, κερδίζουμε πολλά περισσότερα από ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο. Κερδίζουμε μια ξεχωριστή, σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος αρκετά χρόνια στερήθηκε μια ομάδα αντάξια των απαιτήσεων και των προσδοκιών του και φυσικά της ιστορίας που κουβαλάει το μπλε αστέρι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η παρουσία του όχι μόνο στις εντός έδρας αναμετρήσεις μας που ήταν εντυπωσιακή, αλλά η υποστήριξη στους ποδοσφαιριστές μας και στις έως τώρα εκτός έδρας αποστολές, φανερώνει τη «δίψα» η οποία υπήρχε και το πόσο πολύ έλειψε ο δυνατός ΑΟΑΝ από τον κόσμο του Αγίου Νικολάου και του Μεραμπέλου. Πίστη από όλους υπάρχει και το σπουδαιότερο είναι πως αυτό το δείχνουν οι ίδιοι οι φίλαθλοι, καθώς δεν ήταν τυχαίο ότι δεκάδες ήταν αυτοί που ακολούθησαν την ομάδα στο Ρέθυμνο και το γήπεδο του Γάλλου προκειμένου να κατακτηθεί ένα θετικό αποτέλεσμα και διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, τους ευχαριστούμε και πάλι για την στήριξη τους. Ομάδα και κόσμος, μαζί σε κάθε «μάχη» ως το τέλος, είναι βέβαιο πως θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη του στόχου μας.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad