Ανυφαντάκης: Εχουμε μια ομάδα που μπορεί να παίζει για τη νίκη

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 19 Νοεμβρίου 2018, 12:53

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα που απέσπασε η ομάδα του στην έδρα της Επισκοπής, υποστηρίζοντας ότι το ΣΥΝΚΑ έχει μια ομάδα που μπορεί να παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παράλληλα σχολίασε ότι ήταν δυνατά τα συναισθήματά του κατά την επιστροφή του στο ποδοσφαιρικό του “σπίτι”, όπως χαρακτήρισε το ΔΑΚ Γάλλου, λόγω των πολλών παραστάσεών του εκεί ως ποδοσφαιριστής της ΕΑΡ και προπονητής της Επισκοπής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδίδονται στο aoepiskopis.gr έχουν ως εξής: «Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό παιγνίδι για τον κόσμο. Ένα αποτέλεσμα που ήταν ικανοποιητικό για μας απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει ικανότητα και ποιότητα και που θεωρώ ότι αυτό το γήπεδο του ταιριάζει καλύτερα.

Στο α’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στα πρώτα λεπτά, δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο.  Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, σκοράραμε και εμείς και, παρ’ ότι τελειώσαμε πίσω στο σκορ (2-1), θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο.

Στο β’ ημίχρονο παρ’ ότι ισοφαρίσαμε γρήγορα και δεν κινδυνέψαμε στο μεγαλύτερο μέρος, είχαμε την Επισκοπή να ψάχνει το τέρμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν μεγάλη προσπάθεια, έδειξαν ποιότητα και εύχομαι τα καλύτερα στην Επισκοπή».

Για το πως έζησε το ματς κατά την επιστροφή του στο Ρέθυμνο: «Είναι δυνατά τα συναισθήματα γιατί αυτό το γήπεδο είναι το ποδοσφαιρικό μου σπίτι. Εδώ έχουμε παίξει ποδόσφαιρο, εδώ αποτέλεσα προπονητής της Επισκοπής και παίξαμε σ’ αυτές τις κατηγορίες και ευχαριστώ και για την τιμή που μου έκανε ο πρόεδρος (Μιχάλης Νικολιδάκης) πριν το ματς.

Μέχρι τώρα δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος. Έχουμε μία ομάδα που ελέγχει την κατάσταση που έχει τη δυνατότητα να μπορεί να παίζει για τη νίκη.

Βγάλαμε ως τώρα ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και με την προσέγγιση από παιγνίδι σε παιγνίδι και με βάση την καλή νοοτροπία θα πετύχουμε τους στόχους μας που είναι η παραμονή».

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad